Се чуствувам убава ,негувана а покрај тоа и полна со самодоверба и оптимизам Дефенитивно ми е погоден денот
Денес сум Земјата на чудата. Не, не се збркав, не мислев на Алиса. Јас сум денес ЗЕМЈАТА НА ЧУДАТА. Толку работи измешани во мене, ама така убаво склопени, абре како Стрит Фешн. Преубава си сум и НЕ - нема да бидам скромна ич. Преубава си сум мх мх мх
Е паааа едноставно нели, јас денес се чувствувам прекрасно ! Иако е глупав понеделник и уште цела напорна и долга недела е пред мене .
Како да сум ги пренела шлеперите преку граница и не сум платила ич царина Стварно, толкав товар ми падна, што сега сум релаксирано поднасмеана, среќно опуштена и ПМС-но наелектризирана
Како штотуку да ме викнал бившиот на пиво, а јас сум тотално оладена и одам за да му го поматам мозочето!
Како странец.. Странец во сопствена фамилија,сопствено друштво,сопствен дом. Многу празно,осакатено и осамено. Проклет пмс,каков хаос ми прави во мисливе,`ршум.
Ужасно. Деструктивно, празно, осамено, потиштено Го изгубив проектот, т.е. го заборавив во мојата училница и се надевам дека утре ќе биде тука Се ми оди наопаку. Треба да добијам и се чувствувам ужасно!
Искулирано до даске. Да не знаев подобро, ќе мислев дека место шеќер, дрога сум си турила во кафето. Плус, трип хопов што ми пичи у позадина дополнително ми ги замајува сетилата, мислам дека сум на облаче.
летно,пола саат на тераса сто седев поцрнев како циган4е без навреда таква ми е козата а сто е најзално носев маи4ка на кратки ракави и сега сум како некој работник сто работел на сонце знаес кога се опцрта маицата во секој слуцај пријатно ми е некако