убаво ми е што со татичко цел ден се смејме за глупости одамна со татко ми не сме биле толку блиски татичко те сакам на овај облачен потиштен ден
100% индивидуално. Отспано, Атински, како да сум била во храм на чистење Многу добро! Ај да не речам одлично, зошто долга е ноќта.
Ужасно... Тотално уништено и безвредно. Се надевам дека ќе помине што побрзо. Само е прашање што до тогаш...
Мизерно, заради времево... Нервозно, вака само мајка ми знае да ме изнервира за глупости... се нешто не е доволно добро за неа и секогаш има замерка за се!!! Добро е што имам добра самоконтрола и успевам си да ги проголтам зборовите, инаку...
Ма проклето уморно, неподносливо смешно, иритирачки безвредно, ништожно, ма едноставно факинг романтично... у вакви денови се шо ми фали е цигара и да сум пушач да запалам една од коа ќе претепам некој
Денес се чувствував преубаво, одамна толку не сум се смеела и тоа опкружена со машко друштво . Ви благодарам што сте такви кавалери, што имавме толку квалитетна дискусија и што ми го продолживте животот не за неколку дена, туку за неколку недели Се чувствувам гордо и што успеавме со пријатно расположение и смеа да решиме некои важни пречки кои ни стоеја на патот на нашата цел, која уште малку треба да се оствари Па колку романтично се чувствував кога ме испрати држејќи чадор над мене за да не накиснам од дождот, а јас му праќав искрички кои провоцираат, и кои си играат со него. Знам лоша сум, ама се сакам кога сум таква од време на време. Кокетка Сега? Па сега се чувствувам ко издишан балон- се знае дека толку смеа не е на добро, се виде по обврските кои ми се за утре, ама едната веќе ја средив Некако песните кои ги слушам сега почнаа да ме прават меланхолична, ама убаво е човек некогаш и така да се чувствува, да си ја смири душава, бидејќи тоа што толку долго го мачи е како некој облак кој му го крие Сонцето и му го крати уживањето на сончевите зраци. Се на се се чувствувам збунето, толку многу емоции има во мене, што мислам дека ќе полудам. Ми треба гушка, ми треба некој да ми ја помилува косата. Ама нема никој А кој би имало во ова време? Сама сум. Јас. Собата. Книгите. и мојата меланхолија
Денес? Еве вака, како маченцево...Си играм мајтап со сите околу мене, ги реметам и си се фрцкам Епа ми се може
љуби, љуби ал' глава не губи би јас да речам фино, прекрасно би..!!! ама да се осеќав стварно така... „ФМ не ме пушта дека пцујам ко копиле, а мене топ ми е незнам да бидам озбилен... Сакам да пцујам и цензура не ми треба, ја сум само искрен и остај ме да си пејам... <------ го нејќум озбилно го неќум ама некако текстов ми иде со денов
Уф, како ли? Фантастично. Мојот последен работен ден го прославив доаѓајќи дома порано, во друштво со марула со многу младо кромитче, екипата на Bostоn Legal и една добра 4 часовна "дремка." Се разбудив и се' минато ми беше далечно, како во лош сон. Јас сум една комплетно посреќна особа, сега кога се отарасив од мојата екс-фрустрирачка работа. Овие денови ќе се посветам на одмор, читање на сите книгички кои ме чекаат, меѓу кои и трилогијата Милениум, која ја добив на подарок за Нова година, а немам прочитано ни 25 странички мојата орбитрек закачалка, и кафенца со драги лица кои не сум ги видела со месеци. Можеби ќе тркнам и до малото градче малку на гости. Ми треба парцијална лоботомија на мозочето, за да ги избришам вербално неспособните и гзолижачите кои ми беа декор на работното место последниве 6 месеци. I feel just fine.
darlin' I to need that дефинитивно да се отарасам од теретов што и мене со месеци ми тежи, безвредна работа за малку пари а сета на мој грб... животот ми го скуси само а богами и луѓе некои треба да избришам од список на живи to feel just прекрасно
прекрасно кога ја имам покрај мене најубавите насмевки на моите внуки, јас горда тета. оф само колку знаат да ми го разубават денот да ме гушнат и бацат да ги фатам за раче и да ги прошетам просто ми го растопуваат срцето, ме прават посилна и поведра со нивните мали невини очички оф денес сум на седмо небо среќна и расположена
Се ближи колоквиумска и расположението е умерено главоболно, со неочекувани напади на хистерија Се молиме за подобри денови ))