Дан тмуран,ја мамуран... Хајмо назад во колосек,фајнли. И да,глупаво беше од негова страна.Па и не мораше баш...ма свашта. :roll:
Се чуствувам како да сум вежбала,како на фитнес да сум била,ме болат мускули,како утепана сум а сето тоа од тој пмс,таман ке заживее човек и па,што не бев машко? катастрофикл...
Не знам како,фино пак,со мала доза на бес,ми иде да натепам некој и знам кој :twisted: само уште еднаш му фали.Ми се сака дечко ми малку да ме ...раздрма ops: и да спијам после како јагне
Денес се чувствувам малку подобро од вчера а малку полошо од утре, сакам да имам некој до мене и да ме гушкааааааааааааааааааааа, ама немам никој сама сум се е тивко околу менеееее....
Денес се чувствувам како секој момент ке експлодирам ама тоа од јадење..уште што не апнав од прееска стрвла сум со големо С онака ок сум ништо посебно како секој обичен ден
Изнашетано и весело,ама либето ми фали,а ќе го видам дури утре. Ахххх љубов,како воздивнувше биљарката од бушава азбука
Променливо до умерено облачно...сакам дома да спијам во неговата топла прегратка ама... сега ќе уживам во моето утринско кафе кое штотуку пристигна Убав ден
Хм,хм-но комент Мнооогу ќутливо,по малку мистериозно,или мрзливо :? (битно ништо не ми се кажува,а си сакам да се отворам на некој ама некој асолен)Ми недостига другарка ми,нејзе можев да и се лупнам со кажување тајни(не оти ги имам ама и тие не толку опасните ми тежат).Се на се хаосссс .И пак се смеам(мислам си се подсмевнувам цинично и задоволно) ops: леле уште за смеење сум.
Е касно станав...треба да учам,немам п од петок...Утре полагам... Мавнав пола милка за доручек,чувствувам ќе бидам на диета од понеделник,ама па пмс... Што споро ми минуваат деновиве,а од друга страна брзо во однос на учење... Не сакам вака... Сакам да си го видам милото...да се посмееме од меше онака,од душичка... Едвај чекам утре да се прошетаме и да пиеме едно пензионерско кафе,зашто нали ние сме пар со стаж...па во недела на кино во патики да одам!Јупииииии... И гледам ај ти замижи и ми е најомилена во цел свет...Ме печат тука очите,ми се плаче,ај бе ти побрзо вози да си одам дома да си плачам! Приетно...