Како се чувствувате денес?

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Lilit, Nov 26, 2009.

1. ljubam

ljubam Популарен член

Прекрасно и кажав на Мила дека ќе имам изложби во Снт. Петерсбург и Белград и ми рече- ауууу мамо ќе треба да летам со авион :inlove: . Ух бескрајно ја сакам. :l:

Убав ден како и да е, одев 1 час пешки за џабе немавме часови, меѓутоа беше и причина да отидам во H&M да се буткам со сите жени дека имаше попуст :rock: .

Малото ми пиша иако не очекував дека јас и он ќе имаме некоја комуникација, меѓутоа ми годеше. Зборење 1 час за фотографија ау ау. Ух сакам повеќе вакви денови со убави вести. И да ја сакам сестра ми толку многу, ме смирува, мотивира, подржува и јас за нејзе не знам што би сторила за да биде најсреќна како што и залужува. :hug:

Phyramide, teddybear and LivingGlam like this.
  2. Hipica

Hipica Форумски идол

Пак јас со еуфоријата,
    чиниш Божиќ доаѓа :D

Attached Files:

3. pink4ever

pink4ever Популарен член

Мене сонцето ретко ме грееше. Денес ме испече :D :sun:

4. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Јас.. Паа, занесено. Одлутана си бев со мислите, ги ставав на рипит прекрасните моменти од вчера.. А сепак ми се чинат толку одамна и далечни. Сонце денес не грееше, ама мене ми беше претопло. :D Малку сум загрижена заради тестот географија :worried: и некои други ствари поврзани со школото, ама ајде, полуматуранти сме, ќе ни попуштат. :D
    Се на се, среќна сум. После толку долго време. :)

5. Sephora

Sephora Популарен член

Уморно. :yawn: Спиена сум преку сила 3 часа, од 8 излезена, само што се прибрав пред малку. Сакам кревет. :yawn:

6. kankus

kankus Популарен член

лошо мн лошо :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:

7. seksidime

seksidime Истакнат член

јако лепо,заводливо :devil: ,и исполнето.

8. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Како Дама из ЛОНДОНА :D може и из Париза ... Абе цел ден ми помина во слушање на мислења , мислења ...па сега и јас замислена за нивните мислења :)

9. zhap4e

zhap4e Форумски идол

О ју Сани бој ју шајн со фајн тодеј !!!
    Кога сонцето доаѓа сите облаци му се плашат и фаќаат усвета.

Дома. Јас и никој друг. Брдо работа, али НОУ желба за сработување... ај фил гуд тана на нана

Што посончево, по ги сакам сите, па и оние што никогаш и не сум ги сакала... осечам се баш ко... за шетња у град, тоа е!!! Тоа фали, адиос прекрасни вие сите феминки и неколку феминковци.

Johny and LivingGlam like this.
  10. pink4ever

pink4ever Популарен член

Знаев, знаев дека сонувам :(

It isn't possible. Мене сонцето никогаш не ме грееше и добро реков вчера јако ме ИСПЕЧЕ и ме разочара. :( :worried:

11. kristii

kristii Популарен член

Па не можам да кажам дека се чуствувам лошо,но сепак осеќам дека нешто не е во ред нешто ми фали ама што.... не знам :^) :^) :^)

12. sonce777

sonce777 Популарен член

Одлично си излегов од работа на пауза си ја продолжив паузата цел саат си седев на кафе на топлото сонце во друштво со шумарски инжинери си запознав нов пријател муабетите ми беа забавни и расположението ми се поправи.

13. K.e.ll.y

K.e.ll.y Популарен член

Малку разочарано од некој што најмалку очекував,ќе се фати дечко и одма се заборава кој бил покрај нив со години,значи не можам и не можам да ги сфатам таквите особи.

14. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Mirror, mirror on the wall :$ ...

Сонував, како ѕверам во одразот ми во две огледала.

Ќе да нешто си се преиспитувам :wasntme:

НО, damn girl I was so fine :makeup: ! Hell yeah !!!

Trendafilka likes this.
  15. Theodora

Theodora Популарен член

Мрзоволно како некој флуид се развлекувам низ просторот и некако полна сум со непродуктивни мисли.
    Како да ме зафаќа бран на интелектуална поспаност, ама ај ќе се тешам дека е само полнење на батериите, сакам да сум зајакот од Дурацел ама јбг не успева секогаш!
    Резиме се осеќам како некоја дропка од себеси само не сум во состојба да го утврдам точниот сооднос, а подобро и да не се обидувам.

16. sabatini

sabatini Популарен член

Денес хмммм....многу подобро отколку вчера ....лелел вчера ке си умерев од досада ....денеска некако се чуствувам растреперено растрчано кој знае што мие со еден збор радосно ....јееееее петоккк :lol: ;)

17. Phyramide

Phyramide Популарен член

Малку прејадено, малку жедно, малку уморно а сепак задоволно, понизно и посебно во овој момент.

Само што испратив пари на едно место каде што се лечат болни од рак. Се надевам дека ќе им помогнат.
    Не е убаво да се зборува кога човек ќе помогне, секогаш велам - оној што помага, помага тивко.
    Но јас овојпат го правам ова само за да спомнам дека можеби мојата капка во морето ќе биде доволна за нечиј живот, и дека секогаш кога имаме, треба да дадеме онаку каде што е потребно. Кафето, новата чанта, новите чевли, пијачката ни носат минливи среќи. За тие пари можеме да предизвикаме постојани среќни моменти и чуства/
    Еднаш слушнав една реченица, не помагајте додека не ви побараат помош.
    Ова е можеби единствениот случај или ситуација кога го прекршувам правилото. И да, се чуствувам понизно, со голема почит кон оние кои се борат за да си го изживеат достоинствено животот, бидејќи да успееш во ваква борба - е тоа е нешто што се вика победа.
    Со тапија.

Theodora and LivingGlam like this.
  18. slavica999

slavica999 Популарен член

Психоделично и во транс. Цел ден решавам равенки со 5 непознати на памет. Го знам решението ама да докажам како дојдов до него. Експерт сум за факти и докажувања, само незнам за кого. А тој некој е таму некаде далеку. Па уште крила ми требаат и да си одлетам

19. ljubam

ljubam Популарен член

Како цвет огреан од првите утриснки зраци. Ух возбуда жива. Закажана изложба во Белград на 17 јуни ахххххх :inlove: . Мила ми кажа тајна, веќе не и се допаѓа никој, ниту плавиот - ниту жолтиот :D . Пеперутка моја! Ме возвишува! :* Фала му на животов што ми дозволи да осетам како е да си мајка а сонцето нека ме грее и следи како што почнало ми фалеше долго, нека остане покрај мене. :sun:

LivingGlam and marama like this.
  20. Linn1

Linn1 Популарен член

Онака најобично ;( А петооооооооок е баш ми е криво што не сум најсреќна на овој special day :/