оооооооооуууу енергично,врескам,добив некои понуди за да правам тоа што ме исполнува најмногу,ќе пишувам јессссссс,а и ќе ме ива во едно списание горда сум на тоа што го напишав. малку сум нарцисоидна но извенете ми малку сум лигава овие денови.уффф сега ќе му се оддолжам на дечко ми,какво постење какви глупости хахах
се осекам некако изморено и разбушавена бев цела од ветерот лом ме направи и да нозете ме болат од шетање единствено бев ок кога седнав на кафенце и потоа овој шопингот некако ме усреки.
анннни душо,добронамерно,не се нервирај,веќе неколку поста те гледам си нервозна,сакај се нема зошто да не се поднесуваш,ништо неможа да биде толку лошо.рилекс
Како камила после оние неколку пива. Ама убаво исполнето и пред се реално. Фала му на животов што ме збогатува со такви прекраснотии. Германецов што седи кај мене после два дена го сртенав зошто не се прибрав, па мислам добар гостин. Хуху ма возбудливо!!! Како ги превртува очињата додека збори лелее а тие плави, длабоки. Има топлина во него. Ама само си фантазирам хаха.
Ужасно, никогаш вака не сум се чуствувала. Ми доаѓа да се поклопам и да плачам. Жално како може животот да си поигра. Трагично
тргна воз од Велес до Кумано и трипати помина низ Скопје. Секој пат преку мене. Доаѓа пак, еве го, го гледам животот не е фер, и не мора да биде само нека има поента
Одлично, и покрај тоа што бев на работа до 5.30. Вообичаено ме фрустрира тоа што јас сум на работа кога другите не се, ама деновиве... во екстаза сум, убаво ми е, среќна сум, па колку и да не се работите идеални! А после работа со убаво друштво на воздух во некакво нерегистрирано кафанче на периферија. Ваљда се рачуна тоа за воздух, што знам. Многу си ги сакам другарките. И среќна сум до небо што ги имам! И да, го сакам Скопје за вакви повеќедневни празници! Празно, убаво, тоа е мојот град!
Денес се чувствував среќно, а во исто време и тажно, во неизвесност. Ама затоа сега во моментов сум .
Нозете не ги чувствувам - петок, класика. Одличен ден, само што се зезнав со кафето во 1, па сега сон не ме фаќа и умирам од досада.
За разлика од вчера, мнооогу сум подобра. Се чувствувам празнично, цел ден сум во движење. Си бев во црква, ми се смири душата, се исполнив... Си ручавме со дечко ми, кафенце, сокче... лелее каде сум го ставила сето тоа Замислете не сакав памук да јадам (демек ајде до недела ќе постам нели), со тешко срце го одминав , и за 20 мин мрсно ручоче окркавме Срам да ми е Убав ден. Посакувам сите да ми се вакви. Ама изгледа убав ми беше од што цел ден не сум дома.