Пфффф,поспано.Како воз да ме прегазил.Ми се здосадија гости секој ден.Ама и без нив не бива.Всушност денес сум себична :twisted:
Болно ама не физички туку психички...ме боли срцето онака ме гуши знаете каква е таа болка кога нејкеш нешто да заврши а знаеш дека мора за твое а и за нечие друго добро тажна сум и немам желба за ништо....и на крај те повредува оној од кој најмалку очекуваш...и кога сваќаш пак дека воопшто не му е гајле што тебе те боли е тогаш уште повеќе боли што им стана на луѓето прашувам се а никако да добијам одговор :evil: да ме чепне некој сега ќе го распукнам ми се чини толку сум бесна и гневна :evil:
Супер! Денес правевме план на инвестици за оваа година... со мало доцнење Многу сум среќна! За месец - два куќата пак ќе ми мириса на малтер! И плус донесовме една важна одлука. Какво олеснување, барем сега за сега!
Уф и денес исто own: едноставно down.Ама сепак се разведрам,имам јас таква способност Емче,фала на подршката,и ти сесија,а?Ех факултетлии
Дааа со ова учење веќе аман... али тоа е тоа, што се мора се мора јас не му се секирам многу ќе си седнам вечер и си учам додека не заспијам
Денес се чуствувам полна со енергија,до толку што ми се чини до Охрид да отидам пешки нема да се уморам,понекогаш чуствувам толку многу енергија,што ми се случува касно да легнувам навечер од што не ми се спие,едноставно не се уморувам,уживам во времево,дека врне снег,мераци.Како струја без гајтан сум...
Ми падна енергијата па си ја враќам со ооогромно парче торта.Цел ден сме по снегот, како мали деца се радуваме.Малку ни задоцни годинава, ама колку за мерак има. Супер си го поминав денот.