Како да ми седнал еден слон на плешките, а најстрашното е што можам да одам, но ми тежи проклето многу...
ДЕНЕС супер, позитивна и среќна што после 2месеци што бевме скарани со вагата денес се смиривме кога ми покажа позитивни резултати -3кг... и тоа е нешто
... Како последен идиот и више неможам да издржам вака, мора да се внесат некои промени.... али нема промени на видикот
Како напнато после работа еден куп обврски.Сега се слушнав со мајками мозокот ми го запали само за пари збори и кука.Наеткана ми е душата.
еве вака ЛОШОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО коко може јас да се чуствувам сепак не е крај на денот па се надевам дека се се подобри ситуацијата
Треперам од нервоза. Брат ми дојде сабајле, ми го крена притисокот 220 и цел ден неможам да се смирам. Се грижам и ја жалам мајка ми што мора да го трпи а и идната му невеста, која мислам наскоро ке си ги собере парталите и ке се врати од кај дошла. Насилник, изрод, црна овца (извинете ова премина во темата Испукајте се ама така ми дојде)