http://www.youtube.com/watch?v=kdurGb5uUvU Ti neznas sto je ljubav Bez malo srama srce si mi slomio Ti neznas sto je ljubav Jer nisi nikad nikog tako volio..... Nemogu ja vise nemogu Ni suzu pustiti,sto mi to radis.... Vrisnula bih sad Samo da bol nepopustim Srce neslusam Bar da te mogu mrziti .....
многу мрзоволно , ненаспано , ништо не ме радува , се ми е досадно ....какво ли суштество сум јас....имам се а како да немам ништо во моментот ....животот ми е станат толку монотон и никаков а искрено и јас сум таква .... ја нема онаа живост во мене....барем да сум фокусирана на нешто барем ке знам каде ми иде целото внимание ....со идиотов ситуацијата секој ден по мизерна ...нит хемија нит емоции ....све е гола вода ....сите се разбудија од зимскиот сон а за мене како тек да почнува таков период ....
Ненаспано омлаксано без живост и како јагода на шлаг глата ме уби од болки па како да не боли ко поминав 4 сати над книга за она глупата да речи дека не учам доволно
Сеуште сум под огромен стрес, може за нијанса посмирена од вчера бидејки ги носевме малите во зоолошка па отргнав мисли на кратко.
јас денеска буквално си го преседов денот....во најголем деl од денот на форумов и си се одморив малку си напраив маникир, си се депилирав (сто и не излезе бас најдобро ), си глеав тв и сеа усте малце кје се бањам..иначе денов феноменален
Ухууу!! Ајм филинг ГУД!! КонечнО! Имало дедо Боже и за мене. Сега, не сум баш најсјајно, ама сум мноооогу подобро отколку што бев пред некој месец! http://www.youtube.com/watch?v=ZSK9kkM7GL4 Ич не ме боли уво што е први мај, што сите си се на скара, се шлакаат по дождов, а така си се дотерале, џоа на бал одат. Јас си сум бушавка во косата, во моите портокаловки пижами, со дури 2 рипки! И тоа жолти И ич не ми е грижа, што сум сингл, ни што имам 3 семинарски за правење, а јас немам ни материјали најдено и ич не ми е грижа што мислат дека сум партибрејкр! Од сега, тие ќе играат на мојата музика, готово е со лигавењето! И нека не се осмелуваат да ми го расипат расположението! Дупло враќам од сега! Ете така!
Прво: наспана. Второ (кое следи од првово): имам вреќиња под очиве кои ми тежат и ги осеќам и ми е страв да одам пред огледало да се појавам. Трето....(откако се напив чаша ЛААААДНА вода): свежо, живо, ете и насмевка ми се раѓа на лицево. ...(и така до бескрај)... За крај (на постов, бидејќи денес крај на моите мисли им нема, да не може човек да се доискаже): ...I can reach the rainy sky I KNOW that I'm ALIVE ! ! !
Бев цела покисната кога се вратив. Нозете и мускулите не ги чувствувам, подочњаци не сум имала никогаш - најдоа па и прав момент да пркнат. Спиена сум едвај три часа и тоа во тие три часа бев на штрек да не ми се пикне некое пајаче под ќебе, а тоа што смрзнав беше друга работа. Сеедно, преубаво ми е. Да одморам некоја минутка, па ќе шибам на шетња.
Чуствувам разочараност, огромна разочараност од личноста која ми беше све, за која што можев и животот да го дадам во било кое време, со кого тоа јас бев??? со кого градев живот и планирав иднина??? за кого се трудев незнам, за да врати на толку нечовечен начин и да покаже колку све кај мене и све мое вредело, преголема разочараност, преголема ....
после еден преубав излет во куќата на дечко ми која е во речиси празно село,насекаде природа и друштво преубаво се чувствувам.и прејадено .и заљубено ..магично убаво..еден туш и полна со енергија за вечер....