Како се чувствувате денес?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Lilit, 26 ноември 2009.

1. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Желбосано, уморно, возбудливо. Сакам да си купам нов објектив. Ма се заљубив кој ефект го дава (lensbaby). Морам! Викендов ми беше светлосна брзина. Возбуди, убавини, осмеси. Пијани швеѓани испопаѓани на улици, водење љубов по грмушки, не им е гајле, многу пијалок, гласна музика, погледи, допири, адреналини. Леле леле уште се чудам што се се случи во овие два дена, ама јас примерно им се радував на туѓите адреналини. Споделив осмеси за цел живот. Сакам многу вакви денови. Ах сонце продолжи да ме грееш! :sun:

На Phyramide и LivingGlam им се допаѓа ова.
  2. bejbi.91

bejbi.91 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    27
    Умртвено, се чуствувам премногу мртво, без желба за било што, како да ми е одземена целата животна енергија, вака лошо се немам чуствувано никогаш претходно, ваљда ќе се оправи, ќе ме огрее ваљда и мене сонце, ако не ЈБГ

3. The.Crab

The.Crab Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    629
    Допаѓања:
    370
    Исполнето, вљубено, среќно, благодарно, со мотивација да се борам за уште многу такви и уште многу поубави денови од изминативе два. :) :inlove:

P.S. Само празниве прегратки ме растажуваат, но чувствата кои го исполнуваат моето срце не може да се споредат со ништо друго.

4. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.030
    полека почнувам да се напнувам :devil: :envy: а инако се чувствувам како крт цело време рчкам по гугл и барам совети :)

5. sleepingbeauty

sleepingbeauty Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    311
    Допаѓања:
    640
    за што тив треба совет, Анастасија? :)

6. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.030
    за мода и стил ;)

7. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    волшебно :$
    (како некоја добра вила да ме попрскала со магичен прав)
    инаку сакам денес да си ставам маска на лицето(од авон таа што е од Морски Минерали)ама некако ми е страв :sweat: (да не има некои непосакувани ефекти)

инаку собирам сила и се релаксирам, оти утре ме чека ептен напорен ден, полн со обврски
    (мегу кои и разговор за работно место) :lol:

8. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    За се ново што ќе ставате на лицето, прво направете тест!
    Од маската на лицето стави малку на раката , таму од каде што лекакрите ти земаат крв (од внатрешната стана на зглобот кај лактот), и остави да отстои колку што треба да ти стои маската на лицето.
    После измиј ја, и ќе видиш, ако нема несакани ефекти на раката можеш да ја ставиш на лице ;)
    Ова е општо познато правило кое треба да се примени пред некој производ за прв пат да го ставите на лице.

9. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.613
    Ко пињата.
    Полна сум шарени материјалчиња, бои, мириси, вкусови, секој момент може да експлодирам, пау, пау !!!

Излет со бившата на мојот дечко?
    Бат јес, афкорс.
    Кога животот ви дава лимУни - мавајте ја непосакуваната особа по глава со нив. ;)

Па преживеав.
    Додуша, јас си го донесов после дома и вибрациониот прстен на дурекс заигра по куќа.
    Нема трте-мрте, :!:

Убава сум бе, уЛава.
    Некоја злобна жичка се разбуди во мене вчера и така си тлее, ама не сум јас виновна.
    Ти земај им го кабелот, они ме буткаат во штекер.
    :devil:

На mims-89, zhap4e и LivingGlam им се допаѓа ова.
  10. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Ко надуван Робокоп со говорна маана. Значи се кезам односно цепам ко скината чорапа од моментот кога станав.
    Како што одминува денот, така се повеќе се затнувам, што од алергија, што од грип или што и да е веќе аман! Така да не знам да изговарам ко што треба. Добивам се посекси и поженствен глас, со кој рака на срце па многу поубаво зборам француски денес со моите соговорници, но од друга страна мои луѓе не ме разбираат, затоа што М-то се претвори во Д, Н-то во Т итн :D

Плус вратов се откочи од десно за да се укочи на лево и пак сум сејм олд Робокоп.

Со говорда маата. Плус надуват. Е тага.

И како бонус си ја пеам онака млако ама доволно да се чуе - да си моја данима, оф оф Емина. Питај бога од кај ја ископав. Ама знам дека кога бев мала мајка ми ми велеше, дека кога сум пеела во транс и вака тивко, не било на арно - ме мава температура во мозок. Знаела дека ќе се разболам.
    Ќе да е такво нешто. Сега сум голема и истото го правам, механички и автоматски. Ма здраво!

Битно психички пукам од расположение а се останато работи обратнопропорционално и против мене :)

На karak му/ѝ се допаѓа ова.
  11. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Штуро, празно, без мотивација за ништо. А, и како би, кога читам будалаштини кои треба да ги сумирам и ставам во извештаи, а писателите не знаеле што сакаат да кажат, пак каде што не им текнувало си ставиле три точки, како јас ќе им ја завршам реченицата |( WTF. Аманте!
    Ма не е до нив, до мене е што го работам тоа, пак и до понеделников е, пак и што нема ништо на тв, што емоции ме мачат неколку дена и не можам да си работам на раат како човек.
    Гурни ме да ќинисам.

12. pink4ever

pink4ever Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.013
    Денес бев побрза од умот. :worried:

Од утре станувам сериозен човек.
    Вие сте ми сведоци. :D

13. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    823
    Тахикардично..Бог знае шо ми е. Тешко ми е и сама со себе да се справам, а можам да замислам како им е на другите. Некогаш стварно знам да бидам размазено лигаво детиште кое незнае зошто кенка цел ден. Кенкало бре..ете тоа сум денес. [​IMG]

14. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.449
    Допаѓања:
    5.411
    дехидрирано поради алкохолот кој го внесов. оф од утре не пијам доста ми е до следна собиранка. јас и мојта верна другарка чашката и 10 литри вода :D :D, изморено поради шеткањето и возењето на точак и непогоденото седиште :rofl: :rofl: се на се пижамите на мене и да го затвориме овој понеделнички ден

15. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Ко арлекин.
    Ко во стрип, истрипано.
    Како да ми ја кажал некој Тајната на светот.
    Бизарности, цееел куп!
    А јас пак, се жалам, животот ми бил здодевен.
    Ене, ќе ти се појават куп сигнали и иди реши се што да правиш.
    Не, морам да молчам пред Зевс :rofl:
    Вакво е бесконечното прерастување?
    Многу прашања имам, одговор сигурно ниеден нема да добијам!
    Ако ако ако ако! Еднаш еден ми рече дека сум била како лик во филм на Фелини. Да си ја искористам улогата и маската, уште денес. Неразбирливо чудно е како и во најматното време, нештата стануваат најјасни.
    Дупло Ј, за Јас и некое друго Ј.
    Аман животе, остави ме на мира :D
    Добро е, можело да биде и за никаде.
    Сега дефинитивно знам дека сум магнет за уметнички души.
    Ајт чао.

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Ненаспано и некако мрзливо :D
    Изгледа од дождот :rain:

17. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
  18. babygirl

babygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    66
    полна со надеж дека ке ми се исполни нешто што многу долго време си го посакувам ама по се изгледа уште долого ќе си чекам ....едни соншта ме убија се будев на секој саат ...
    дајте сонцееееееее......
    плачам ко дете со небото во пар.....

19. unique123

unique123 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    312
    Допаѓања:
    375
    хммм .... денес се чувствувам исполнета со една огромна празнина зошто конечно сфатив дека не сите работи што ги чекаме ќе ги дочекаме. Добро е, барем сфатив ... сега мора да си најдам друга причина за лупање глава во ѕид. А што корист од тоа? Никако не станувам попаметна. Колку само среќата ја чувствувам далечна во моментов... како некој пикавец, ајде веќе нека дојде уличниот чистач и нека ме смете

20. bejbi.91

bejbi.91 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    27
    Празно, мртво, безживотно, уморно, без мотивација, без желба за ништо, како све окулу мене да е застанато, како да не постои никој

На Macufkata му/ѝ се допаѓа ова.