Како пчела која само брза да заврши што побрзо но неможе и да сака. Треба да направам она, ова , вака, така да завршам ова она е аман веќе пукнав. ајде нека помине неделава веќе и да се релаксирам само вртам како центрифуга. ете сакам одмор од овој уморлив денешен ладен ден
Исполнето, со глава што чури од преведување, како гурманче, среќна и буцкаста со штипозовни обравчиња.
Денес... Денес ми се сменија сите планови со само една вест. Не можам да го изведам тоа што го мислев поради пречки на патот. Нејсе, така требало да биде. Трпение-спасение. Вчера бев во ужасна состојба добиена од пмс и неспиење. Поужасно здравје. Денес ќе се обидам да си ја ублажам состојбата со спиење од едно два часа.
Хммм чувството кога нешто тежи и притиска, имаш грутка во грлото и тешко подголтнуваш, а не знаеш што ти е Така се чувствувам - неопределено. Ни среќно ни несреќно, просто на средина, во исчекување на едното или другото
се чувствувам сакам да кажам пред некој ден се испокаравме и ете не стасав да пишам дека си се смиривме одма а стварно мислев дека е крај но сега е се ок а јас да не ми беа ушинава насмевката назад ќе ми се споеше . сега одам да се капам па да се и после идемо ... не ви кажувам идемо се љубити
Слатко, се избањав, издепилирав, чиста сум миризлива и средена. Си пијам џус од портокал, јадам стапчиња мое колаче... едноставно уживам и среќна сум, убаво ми е плус во позадина ми пее Бери Вајт што повеќе да додадам?
Некако желатинозно, навидум провидно, а некако бесвкусно - полуразлена со мислите, но дисциплинирана сум во делата чесен пионерски збор. Ова не толку од принципи социјалистички терање, колку од немајкаде затекнато стаус кво, веќе од овој стак ин а мидл оф факинг ноувер, би тоа стакот да го пукам, ама немам пиштол, а преферирам пушка. И ондак - то, !