1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како се чувствувате денес?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Lilit, 26 ноември 2009.

1. happynessss

happynessss Истакнат член

Се зачлени на:
    30 април 2011
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    18
    Прекрасно помината вечер во друштво на преубави луѓе

2. bejbi.91

bejbi.91 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    27
    Ужасно болно, ужасно, аман нека помине више

3. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    :sweat:
    ме болат стомачните мускули и коската на десната бога
    (од вчера што вежбав пилатес, и немам кондиција) :sweat:

4. bejbi.91

bejbi.91 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    27
    Болно, празно, разочарано, депресивно, полудено

5. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.979
    На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.848
    Шлакнато, си се смеам самата и си викам ако почнам сега да учам, дури да дојде испитот се ќе заборавам. Затоа ќе си кулирам со чоколадово од марципан и чајов од липа.
    Сонцево некако ме расположи, плус убавите вести од сабајле. :)

7. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.825
    Важно. (тАчка) 8)
    Додуша, ми се враќа Француска носталгија па ми доаѓа да му запеам ноќеска да ми дојде на Романтика. И да го разбудам така Владо во себе, па да ми се појави на врата со букет црвени булки меѓу кои и таа која ја видов на пат кон планинчево мое.
    Се мавам ваму-таму ко без компас без да знам кој ми е сонце, а кој месечина.

Прикачени фајлови:

8. pink4ever

pink4ever Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.013
    сте се чувствувале ли како сами да сте се залажале?
    сте биле убедени дека еве ќе тргне, ќе ви се насмее среќата...
    и доаѓа личност со "прекрасна вест" дека ќе ви ги расипе плановите. ]:)

епа нема бре нема,
    пинк за лошо да зема
    нов предлог на листа се стави
    од него деца болат глави..

Мојата, сигурно не. :D

9. bejbi.91

bejbi.91 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    27
    Како најлошото човечко суштество на планетава на кого му се случува и враќа све што заслужило

10. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Одлично, fucking ОДЛИЧНО!

Знаев дека утринското скокоткање не е залудно. Знаев дека ме чека некаде добра вест.

Шокирана и изненадена премногу позитивно влегувам во викендот со фанфари и низ големата порта како ѕвезда на црвен тепих.
    Возбудена и во исчекување на убавини велам - here I am, take me, please, finally, and again :)

Животот знае да е ѓавол, но денес, денес е кокиче кое ме гали.
    Благодарам.

На LivingGlam и sesilija им се допаѓа ова.
  11. Shopaholic

Shopaholic Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2011
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    43
    Прекрасно...Денес дипломирав :)

На Hipica, The.Crab и LivingGlam им се допаѓа ова.
  12. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.779
    Допаѓања:
    162.962
    Денес,смирен ден,невообичен петок.До душа,утрински беше многу смирен со оглед на потенцијалот за движење на работите,ама среќа не кулминираа,туку продолжија стабилно во насока на посакувани настани.

Потврдив зошто го сакам Скопје.Меѓу се останато,ми текна на еден прајслес,филмски момент што мислам дека ќе биде единствен на светов и животов ми мој и сакам да го споделам.Личност што треба да е до мене,сакам да биде до мене и МОРА бре да биде до мене и тежок,жежок скопски ден ко увертира на жешка вечер,ама тешка од облаци,ние на железничка во новата ни меѓуградска автобуска,лижеме сладолед во 4 наутро и се гушкаме,дур одат некои без везе балади,ама тивко,веројатно толку многу беа внимателни па не сакаа да ги разбудат патниците или засолниците (да,верувале или не,нашата автобуска има патници кои спијат таму и изгледаат како на филм).Тетката од трафиката си ги мести весничињата,таа во мензичката си ги мести тазе сендвичињата.Си шепкаме и се кикотиме тивко,а се слуша оној језив тропот на возот кој минува баш над нас.Излегуваме надвор и туууш.Летен дождец и веќе почнува да се разденува.Трчање по паркинг и смеење колку што не држи гласот.Се осетив како да доживував желба од детството која сум ја испуштила,а сум можела да ја имам...ех Скопје...имам и други убавини во тебе,ама друг пат.
    Си ги сакам колешките,ме смее таа шареноликост на дијалекти.Си ги сакам и другарките,поддршка за век и векови,особено едната од која сите мои бивши и сегашниов чувствуваат стравопочит. :D Убаво ми е што не се чувствувам задавено во врска со нив.Се видовме после месец дена и ништо не е сменето.Може да се случи и после една година,па пак ќе биде исто.
    Пладнето дојдов дома со возбуда,подтрчнував од нетрпение и ... ништо,ми рекоа утре.Како мало детенце на пазар се осетив.Ко да ме држат за рака и да ме влечаат,а јас рикам и викам сакаааам,сакаааам...хм,тоа никогаш не ми се случувало кога бев мала и се чудам на децава и си викам,да рикав поише,можда и поише ќе добивав тркала што тропаат и некој глуп пластичен накит повреден од суво злато!ДеЦво.
    Ме фати потоа една тмурна и напната атмосфера предизвикана од една та иста личност од која веќе не знам каде да се обратам,па залегнав квалитетно и се отспав.Штокојпенистиеморивеќе?!
    Татко му сеуште кога шета по продавници гледа за мене облека,ама сега е модернизиран па слика се живо и диво.Ми направи една фина презентација со детални описи! :D Е го сакам бе!
    Се затрупав во работа...и се отрупав,петок е побогу!!!
    Ме покани да одиме на видиковец на Водно и да пиеме и јадеме нешто вкусно,па после да се гушкаме...го одбив.Лошотија ме обзема,а и некако уморна сум,а треба да завршам нешто,ама утре ќе ми платам квалитетно.
    Мама ми направи сутлијач,па ми направи колач и сега...си викам,ај уште ова,утре не јадам! :D

И така дечки,не дека ви е грижа или ќе ви сменам,ама така ми дојде да си напишам состав.

Лил,мирна ко бајче и сите ги сака,дури и оние кои не ја сакаат неа!Ха!

На innablood, mims-89 и xxAngelxx им се допаѓа ова.
  13. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Денес не се чувствувам никако. Ма све нека оди у пи*ку матер !!!!

На xxAngelxx му/ѝ се допаѓа ова.
  14. babygirl

babygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    66
    толку сум тажна и осамена...толку многу луге околу мене а јас се чувствувам толку беспомошна и сама....што ме бутна толку на дното....кој ја украде среката и топината во моите очи....зошто ми е волку тешко.....пропадната и никаква ...таква сум...си го барам жарот во душата , искрата на срека која ке го распали огнот во мене ....толку многу прашања имам и замислете самата јас треба да ги одговорам а попусто немам одговор....сакам да бидам ведра и насмеана , полна со живот и емоции....згасна ....умре се во мене ...сега сум само еден робот кој ги извршува секојднените обврски без никаква желба и љубов....помогни ми господе во тебе гледам утеха ....дај ми малце надеж дека утре кога ке се разбудам ке биде нов...убав ден каков што одамна не сум доживеала ;(

15. 147258369

147258369 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 мај 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    denes............ ;( nemam zborovi katastrofaneznam kade da se obratam mi treba super sovetnik za raspolozenieto da mi se digne

16. ElleS

ElleS Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    210
    Денов ми почна катастрофа, стерсно, страшно бев на прегледи на се и сешто ама ми заврши убаво и среќна сум зошто скоро сите резултати ми беа супер

17. bejbi.91

bejbi.91 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    27
    ??????????????

18. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    701
    Денес ? Ко гомно на автопат :D
    Или мрсулче на килим :tmi:

19. The.Crab

The.Crab Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    629
    Допаѓања:
    370
    Денес некако се разбудив со позитивно расположение и барем не ми почна стресно. Точно дека има одредени работи кои ме загрижуваат, но секогаш е важна волјата, нели? :) Епа да. Денеска имам некои позитивни бубачки во глава кои ме мотивираат остатокот од денот да си го поминам убаво, доколку веќе не се може повеќе.

P.S. I miss you! :l:

20. the.one

the.one Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    797
    Сончево :D