Како се чувствувате денес?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Lilit, 26 ноември 2009.

1. Sunshine555

Sunshine555 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    269
    Допаѓања:
    69
    Истепано ќе баднам на компјутеров. :lol:

2. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Летрагично ама ќе се опраам. Сонцето блеснало, седам на балконче, чајче со арома од цимет :coffee: . Ник Каве во позадина. :music: Има волшебен мир по улицава денес. Ќе поседам вака успорена а потоа се предавам на убавини. :nod:

3. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    Ќе се чуствувам сјајно само ако немам меструални болки ;(

4. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.824
    Како и обично, со нарушен биоритам. Ова веќе не се трпи бре! Никогаш немаше да си поверувам, ама ете ја запеав песнава: Иди, иди, несанице, да не видим твоје лице! Па дури и мене сон ми треба.
    Море си знам јас што ми треба, ама тоа овде го нема. :|

За сметка на несоницата, чиста си сум и миризлива, убава таа.

А и корисно се чувствувам некако по полн леѓен чорапи, гаќички, маички... и по полн мијалник тегли и пластики.

Се надевам дека сте ПОнаспани од мене.

Прикачени фајлови:

5. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.077
    Допаѓања:
    5.162
    Не баш најдобро. Собирам сили за пишување на семинарска. Блееееххх..

6. dankee

dankee Популарен член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    292
    Допаѓања:
    772
    Уффф како можам јас да се чуствувам ЛОШОООООООО се разбира :@

7. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.030
    премногу прфектно и софистицирано за да можам да го опишам,зрачам најубава сум.хеххехеххе
    денеска се чувствувам најубаво,вечерва ќе се журкам со колеги цело шише коњак ме чека дом :d: :d: а

8. bejbi.91

bejbi.91 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    27
    Конечно убаво, фала Богу, не дозволувам више ситуацијата да влијае на мене, од сега јас ќе влијаам на ситуацијата :)

На xxAngelxx му/ѝ се допаѓа ова.
  9. ma4e-94

ma4e-94 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    42
    исполнето....денот го поминав во дружење со другарка ми..разговаравме се смеевме...се сеќававме на минатата вечер...и се така...супер беше.... :* :) :) :) happy sum :)

10. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.283
    Се чувствувам нарцисоидно- горда сум на себе и на тоа што го постигнав денес 8)

На LivingGlam и Sparks им се допаѓа ова.
  11. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.612
    Нецелосно и благо невротично.
    Не сум јас повеќе за излегување.
    Барем не во овој град.
    Не сфаќам, со душа чекам да излезам, се спремам, излегувам насмеана, позитивна.
    Не очекувам чуда да се случуваат, шарени балони и огномети по скопските улици.
    Не излегувам со агенда - да барам тип, да направам тоа и тоа, вака или онака.
    Излегувам - да си поминам убаво. Да се забавувам.
    Само што ќе стигнам - посакувам да сум дома.

Ако воопшто имало момент на збунетост - ова е тој. :^)

Ми фалат случки, луѓе, настани, свежи ко утринска роса.
    Пробувам да ја создадам промената - одбива да биде створена.

И така, се' ми е бајато, мовливо, чудно ми е, веројатно и јас сум чудна наоколу и делувам наполу налудничава.
    I am stuck in a Rut.

На babygirl и Moments им се допаѓа ова.
  12. ButterflyWings

ButterflyWings Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    9
    Цел ден само сакам да гушкам на некого...и баш не му се гушка на никого :o како е можно да не сакаат гушкање бе???МН љубов има во мене :inlove:

13. Moments

Moments Истакнат член

Се зачлени на:
    30 април 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    воопшто не знам како се чувствувам....на моменти сум среќна,на моменти тажна...ништо не ми е повеќе интересно се ми е момотоно...сакам нешто ново,нешто што ќе ме направи среќна,нешто што ќе ме исполни...можеби досадата е виновна за таквото чувство...

но денес сум сега за сега среќна (до крајот на денот не знам како ке бидам,многу често го менувам расположението) :D одам да прошетам малку да го искористам убавото време. 8) :rofl: :*

14. happynessss

happynessss Истакнат член

Се зачлени на:
    30 април 2011
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    18
    Ме убива времево што нема сонце |( , и нешто друго ме убива, ме тера да се чуствувам како што не сакам :( ;(

15. StillChild

StillChild Истакнат член

Се зачлени на:
    8 април 2011
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    4
    Некако досадно, монотоно, по малку разочарано што никаде не излегов цел викенд, што не ми се има случено нешто ново од што ке живнам подолго време и.т.н
    размислувам за еден дечко од интернет...така го запознав, од ист град сме, ама не ме познава а јас го имам видено само еднаш
    се мислам како да го пополнам продуктивно времево што сега за сега го имамм на претек, но не за долго
    и не знам, се чувствавм пасивно, неисполнето :worried:

На Moments му/ѝ се допаѓа ова.
  16. StillChild

StillChild Истакнат член

Се зачлени на:
    8 април 2011
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    4
    и јас исто...хм, ко сама да се опишувам
    сега знам дека има и полоши ситуации, многу полоши(скраја да е), ама не знам сакам промена, сакам нешто ново,не очекувам многу, очекувам луге слични на мене, ново другарство, нова личност во мојот живот,, можеби малку лубов, едноставно да се насмеам онака , да ги почуствувам во вистинска смисла младешките години
    и да, ако некој ми рече дека сум чудна нема да се чудам зошто

17. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Срце на готовс за романтика, а од романтика ниту р, пак и романтика во соло некако не оди, пардон, не е баш соло, родители по куќи шетат, мачка мјаука од сношти, ќе да е и таа печена за романтикување со нејзин Марко од комшилук... ма Марко скитниче, ништо чудно деновиве тате да ја брка по дворов кај бабата доле, обично, а романтика ја перне по глава, душа нејзина рипа преку тераса, да де телото не и останува тука побогу.
    И ват то сеј, ај фил сексуљаво некако издуено во стомакот од премногу јогурт и јаготки, осеќам време е на вежбање да се вратам, но романтичниве побуди ме дефокусираат.
    Би да сум било каде, но не и тука, ќе да ми се враќа во едно време, кое тешко да го вратам, па макар да си ја продадам душата на другар ми Ел сењор Диабло, но што е тука е колку сме толку сме, важното е дека за никаде не сме.
    Тоа е всушност, потреба некоја за романтика имам од рани зори. Атмосферата е таа, создадена, фали само еден суштински детаљ... али можам јас и без него. Филм, ќе да е решението, ќе придонесе за недостигот на квалитетна и реална... ма и чоколадо ќе надополни се’ што недостига, во чоколадото е вистината.

18. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.824
    Преплашено! Само наместо snake да пишува нареднава недела.

Прикачени фајлови:

19. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    Уморно! A ме чекаат многу работи, па уште и гости ми фалат!!! E ме фака нервоза готовоо!!!
    Tака сум поспана, што уште сум си во кревет и не планирам цел ден да станам од него! :yawn:

20. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    хиперактивно :rofl: