Месецот ми бил во риби, мојата поспана куќа . Па затоа сум јас така депресивна цело време hock: Шала на страна, сакам обврски, сакам активност, не сум научена јас вака да се легачам :? Сакам некој предизвик и да кренам во акција
Одлично. Вчера си легнав многу рано, па сабајлево станав пола саат пред алармот. Додека ми се стопли вода за туширање, повежбав на орбитрек. Сега се чувствувам прекрасно. Не е лошо да си легнувам рано секој ден
Jas ne deka mrazam, ama dosta beseeeeeeee... sakam sonce sakam nadvor toplicko da e da prosetam... bez kaput bez djemperi, samo maicka na mene i ocila... i cvet da vidam... ama sepak i jas se osekam ok denes... sinoka si legnavme po rano , denes bev naspana... ne me mrzese sabajle da stanam da se spremam za na rabota
Поспано, мрзоволно, депресивно, никакво...што се мачам да објаснувам, доволен е само еден збор - ПМС...
Леле времето ме убива луѓе амн...се чувствувам како да ме прегазил воз,ме болат главата и очите значи физички малаксано,а психички ...добро ми веќе не се чувствувам депримирано,луто,безволно,издадено,значи некако рилекс сум ...мува не ме лазе, си уживкам мака ми е и преку глава ми е од нервирања и размозгувања што,како било и како ќе биде
Head under water,Now i can't breath & never felt so good.‘Cause i can feel it coming over me,I wouldn’t stop it if i could... When love takes over,You know you can’t deny ... :mrgreen:
Слабо .. ко времево променлива и јас... настината.. не ми е до ништо ..сакам да заспијам и да го преспијам времево грдо .. да се разбудам коа ќе се стопли
Како гнасен партал фрлен на сред улица се осеќам. И ми доаѓа да врискам на цел глас, до Самоилови да ме чујат.
Никако... се ме боли... ваљда не настинувам :? :? :? Време ми е за пролетно „чистење“ ама пуста пролет никако да тропне на врата
не знам ни јас како се чувствувам...глупаво, тешко, празно...имам работа еден тон а мене: мрзата ме стега, јас ја бркам таа не бега единствено позитивно е што шефот не е тука, па може барем да се релаксирам малку на форумов...сепак денот е пред мене...очекувам промена (на подобро, се разбира)
Јас да ви кажам дека се чуствувам...прекраснооооо...нема да дозволам времето и други глупости да влиаат на моето расположение, и ви препорачувам да направите refresh... и бегајте од оние кој ви ја одземаат позитивната енергија и посветете се денес на вас...направете нешто убаво, но само за вас...и тоа сигурно ќе ви помогне да се чуствувате подобро ПОЗДРАВЧЕ