Оптимистично и покрај тестовите што ме чекаат оваа недела а книга немам фатено Ќе ме биде, ќе ме биде со кец и по некое ќораво двојче Ама ако не берам јас гајле, се ми е рамно Ќе видиме до кога
Денес се чувствувам П Р О Л Е Т Н О . Тоа е мешавина од среќно расположение,релаксирачко,весело,насмеано,заљубено,возбудено.
Прекрасно, времево моли за шетња, јас имам за учење, ама сепак убаво се чувствувам. Можеби дека го фатив денов рано од по сабајле, што ми се нема од дамна случено. Да ве ѕирнам вас феминки, па една генералка, па кафе, па книга, па ќе се разлепшавам, па журка Имајте убав ден
Сега за сега, одлично сум. Да се поакам малку по дома, да ме видат моите и надвор. Што да правам кога е убаво времето
If the sun refuse to shine, I don't mind, I don't mind. If the mountains fell in the sea, let it be, it ain't me. Alright, 'cos I got my own world to look through, аnd I ain't gonna copy you. Now if 6 turned out to be 9, I don't mind, I don't mind. Alright, if all the hippies cut off all their hair, I don't care, I don't care. Dig, 'cos I got my own world to live through аnd I ain't gonna copy you. White collared conservative flashing down the street, Pointing their plastic finger at me. They're hoping soon my kind will drop and die, but I'm gonna wave my freak flag high, high. Wave on, wave on fall mountains, just don't fall on me Go ahead on Mr. Business man, you can't dress like me. http://www.youtube.com/watch?v=v8BBipmq ... re=related
Оооооо лесно. ЕптеМ. Без прслуци во вреќа маица. Сред Скопје ја шетам Романија на гради И возбудено Уф бее Зошто? Мир Хипи, мир... биЌе.
Збунето , возбудено, немирно не знам ни јас . Со тоа што се наближува понеделник ми доаѓа да вриснам...кој ќе полага цела недела.. А нема ни со пријателот да се видам и ќе испаднат 2 недели како не сме се виделе а и лут е ама кога ќе дојде петок се ќе се среди и расположението ќе се врати
Викендов беше како што не бил одамна, пијан Убаво, убаво. Имам еден тон за учење, ама немам мотивација. И тука има проблем. И не гледам некое решение. Освен да ми испадне работа што не можам да ја одбијам, па да го убрзам дипломирањево. Инаку, ќор сокак. Поќор здравје. Ни ласерска операција не би му помогнал Се на се убаво
Како на слоу моушн копче сум денес ни цела фамилија полжави, змии и останати влечуги не ми се рамни - дури како на вицот би им упатила коментар „а ти мене ме следиш,м?„ !!! Ме мрзи и да се чувствувам било како така да денес ќе вегетирам ќе бидам фикус и ќе праќам СО2 воздишки во етерот, ! Изииииии лајк а сандеј морнинг во мандеј, бугати, у јеааа ...И смајлино што игра не го поставувам пребрзо е за да долови ефекАт. И ондак то, !
Како куче врзано за ланец. Како усран и без пасош, странец. Како лепче паднато на намачканата страна. Најмалку, како Ана.
Ко bar - b - q сос, ароматична и кисела на моменти. Како магаренце на мост, нит ме тераш, нит ме водиш, ниту пак сакаш да ме турнеш за да кинисам. Онака, заглавена у некое неутрално расположение, ниту имам потреба и желба да тагувам, ниту да се радувам. Ќе да е ПМС. Градиве од време на време кришум си ги потфаќам, разбирај масирам, затоа што како што ми пука градникот деновиве, одамна ништо не ми пукало! Машала ми е зборот кога ќе се погледнам во огледало. Ужас ми е зборот кога ќе се тргнам од пред него, затоа што боли - маму им потечена! Јадам и бутам милион ароматични вкусови во устава и не успевам да процесирам нитуеден од нив. Збунето дочекувам глупави задачи од шефот, и си велам...да го ѕвекнам или не со тетрапак млекце?! Ај ќе си се напијам поарно јас. Капак на се ме нервираат женски чекори кои ја одминуваат мојата канцеларија. Кобила да беше, ќе беше балерински чекорот во однос на ова. Мислиш сум во Yellowstone и илјадници бизони фрчат лево и десно. Женско си еј, женско да му се сневиди! Мразам трапави и кобилести жени, значи мразам! Абе тоа треба да е ко роза во градина, да ја чуваш и галиш нежно а не да ти стапнува на живец со секој направен чекор. Па уште и во WC како влезе, ја разнесе вратата чиниш каубоец во Џон Вејн филм, ќе паднеше врз мене, ќе ме кутнеше на лавабо, а јас спремна да се дерам - СИ ЛО ВА ЊЕ! Еј извини јас сум ваква трапава. Е и јас сум де, ама не сум кобилеста Си велам. Не бе, ПМС се вистинските букви за мене. Друго и да сакам - нема! Ајде на здравје! СКОПЈЕ! туруру туруру ТУМ ТУМ ТУМ!