1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како се чувствувате денес?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Lilit, 26 ноември 2009.

1. OrdinaryGirl

OrdinaryGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    1.453
    Допаѓања:
    499
    Одлично! И покрај настинката што уште ме држи, и покрај тоа што се дечко ми сме поткарани, и покрај тоа што времево е тапа, јас сум си насреќна! И нема поголема среќа од таа да откачите предмет и да го средите уште во колоквиумска! Oooh yeah! :rock:

2. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Воодушевено ^_^ (cynical) Мхммм...да, да, точно толку ми требаше за да се почувствувам, чунки јас не бев таа која се чувствуваше, туку вие ме чувствувавте. А и ќе ме чествувате :nod:

Aуууффф, какво расположение имам, немаТ да ми го турнат одредени персони, кои за жал, и сами не се криви што се недоволно интелегентни :( :*

3. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.449
    Допаѓања:
    5.411
    секој понеделник јас се чуствувам претепано и уморно од работа [​IMG] се предавам неможам повеќе

4. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    глупаво, мизерно...
    аман веќе сакам да ми пројде се ова, за да се насмеам пак
    :@ :@ :@

5. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Ако денот се смета после 00.00 часот, ова е ден кога уживам во љубовта што ја добивам од другите. Ги сакам сите оние кои ме сакаат, ги сакам оние кои ме прават среќна и исполнета, едни креативни и луди души кои ме тераат да се смеам смотано небаре имам 5 годинки.

Моите другарки кои нажалост не се тука со мене физички, ама духовно никогаш поблиску не сум ги осетила. И едни две прекраснотии од овде во оваа група се, едно имам само да кажам, среќна сум што ве знам.

Дишам задоволна...Денов започна преубаво...

На rossonerka, Phyramide и Fearless им се допаѓа ова.
  6. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Денеска сум во црно-бело издание. Еден е негативецот, оној секси типацот од бед ес м*да ф*ака кајнд, еден е џентелменовскиот ХОТ и ХОТ каскадерски детектив, и уште по една е цуцата со џишка црвено карминче на усни.
    Цигари не пушам кога сум болна, а уште помалку ги пушам кога сум здрава, затоа и во ова блеки анд вајти филмче нема да му дувам во фацата на детективот со напупените ми усни. Пак и страв ми е да не му пренесам некоја ватрена љубавна клетка, та’ да го тресе деноноќно дур ме повикува и на јаве и во сон или поскоро ме отпраќа кај што пиле не пее.
    Имам и нешто друго црвено ;) очи пуни сузички и испукани капиларчиња... крвнички поглед, ист ко на куче скитник што чека да го прибереш на топло. И топло, тоа е зборот. Осеќаш топло од внатре ГОРИ ВАТРАААААА!!!! а и осеќаш ладно пак од надвор. Па, ќебиња и ќебиња околу нозе, половинка, врат, глава се да умотам да не ми измрзне. И топло чоколадо да имаше некој да ми направи да не морам да станувам до кујна :(
    Носот ми го голицкаат од внатре, ко цела армија од минијатури да ми прска љуто пиперче во прав па ме тера да кивам ко луда. А, изгледа и некој ми го гризнал врвчето, па ме боли и црвенее ко Були да сум на моменти.
    Црно-белиов се мислам дали да го пуштам, он е во колоритно издание, но за мене се е безбојно денеска, освен црвеното. Пошто така некако се осеќам, црвено, ко вклучен да ми е алармот и вришти од внатре ВИРУУУУУУУУУУУУУУСССССССС.
    Антивирусот го инсталирав синоќа, па дур да исчисти се, ехе... црно-белово издание ќе потрае.

На Valerin му/ѝ се допаѓа ова.
  7. fighter

fighter Популарен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    1.249
    Допаѓања:
    2.485
    Тажно,многу тажно :(

8. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Моментално, прв пат после 3 години, апсолутно преплашено.

И разочарано. Зошто не ни кажуваат дека нешто не е во ред? Демек не штитат или? :(

Ќе ми треба да стиснам со заби, ама последиците од годините поминати по болници, си го прават своето.
    Ги мразам, и мразам да стравувам. Повторно.

9. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Стандард, ко точак. 8)

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  10. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    И тоа 21-брзинец :D
    Да не сум оф, јас се ЧУСтвувам како ... Како на сликава...
    Kaко секси крава

На Marilyn-Monroe му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.555
    Како Сизифчо да ме заебал и ми го предал каменот да му го буткам дур он е на пуш пауза.

12. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.824
    Ааааааа.... толку се радувам кога поминувам време со неа. Па уште и со Мајче на телефон, светото тројство на едно место, макар и преку жица...

Прикачени фајлови:

• img-thing (1).jpg
      img-thing (1).jpg
      Големина на фајлот:
      20,7 KB
      Прегледи:
      121
  13. lola-86

lola-86 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    198
    безвезе...а и времево е депресивно.Турни ме да кинисам.

14. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Како да сум фрлена во преголема доза на Варикина и Доместос е така испрано т.е. табула раса на емоционално ниво, со очи кои паѓаат како на Том на цртаниот би ги залепила со фластери ама ќе си ги депилирам веѓиве при вадење. Ама без штирак да не ме кочи :!: . А нема и кој да ме пегла, :D .

На работа се дружев со еден комарец цела смена се хипнотизиравме меѓусебно па кога дојде колешка ми и велам не ми го чепкај другарчево - се знаеме, :D . Изгледа јако ме хипнотизира комарецот, :^) .

На karak му/ѝ се допаѓа ова.
  15. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Осетливо, раздразливо...ко воз да ми свирнал...ко да треба да ушамарам некој...ко бебе...ко...сВе :?:
    :tmi:

16. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.449
    Допаѓања:
    5.411
    некако тапа, на работа досадно не ми се работеше абе една мрза кога ме фати....... Се на се времево е кривоооооооооо сакам сонце

17. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128

Како оскубана кокошка, која го отслужила своето и дошло време да ја изедат.
    Ајде дарлинг, грицни ми од грудава, или ти би повеќе од моево темно мевце на копанот ?!? Ааа ?
    Ма има мазохистички да му се изнауживам на секој твој залак !
    Пошто настинкава нема јас да ја имам после :shake: ооооу ноу ај вОнт :smoke:
    Ма ко’ циганска клетва има да ти се залепи меѓу предни два зуба :!: !
    Грицни :!: , грицни :!: , ајде :fubar:
    ...а да и пази на црвеното :wasntme:

18. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.210
    Допаѓања:
    8.435
    Поспано од времево изгледа ;)

19. Ivu4