Возбудено, каснев 15 мин на предавање, ама нешто не се потресов си влегов така ладна си седнав професоров ми се насмеа и ме нарече слеепиии хед! Срцево ми лупа, ќе ја видам мојата ми Елена ја пратиле од ВИП на терен тука, шефчиште низаедно и ќе одиме вечер на пивце. Леле ќе зборам македонски, пуста радост. Ми треба ова, добро е добро иако пмс пука се ставам под контрола.
Денес??? Цела ден поспано...не излегов од под ќебе....цела ден лежам и гледам филмови....десно лаптопот,лево далечинскиот....се скапв.....па и времево....
Hungry? M? Want some food?Дури ни тоа. Што по ѓаволите ми се случува? Изгледа се празнам електрично заедно со времево.
премногу уморна...трчај навака-натака за џабе..тоа е, кога зависиш од други ќе те мавтаат низ градов ко утка некоја...ахххххх нека помине цела оваа фрка, да се одморам ко човек, и да изуживам со љубовта моја ....
Го знаете она чувство кога карамела ви се лизга по јазикот, а вие затварате очиња и пристојно мљацкате? Епа она другото. Чекање во ред на Клиника за да ве погледне докторката, нималку забавно. Ексик нека е, се претворам ли во хипохондрик или телово ми е за ремонт, или паметов ми е спржен или ми треба добар ќотек, не знам што попрво. Се надевам некое коктелче или бело винце вечер ќе ми ги санираат овие испади.
до пред малце супер, среќна и весела и убава!!! а од пред саат време, грда , ДЕБЕЛА!!! барав купаќи и се разочарав од самата себе. изгубив желба за живот... незнам што ке правам
Бев супер, додека не ме наполнија со негативна енергија луѓето околу мене. Сега ми останува да преспијам... Утре е нов ден