Додека времево ќе биде вака, и јас таква ќе бидам... -.- Не знае човек што да облече! Во ташна треба да си носам и очила за сонце, и чадор. xD
Како жаба пред умирање ! Дојден е крајот. Нека биде брзо и безболно цап само едно и финито. Денеска не сум расположена за дополнително болки . Oh Lord you sweet old God just take meeeeee plsss! да де, се уште болно, поболно одошто зборот болно значи болно. Болно де! У стање болест!
Никако Малаксано Немам желба за ништо, само сакам да се ѕверам во телевизор и да спијам Уф леле како ми е спие Да можам едно 5 дена без престан би спиела Времево ме уништи
http://www.youtube.com/watch?v=0_i-AI61 ... re=related како што вели видеово, пмс и носталгија секогаш се лоша комбинација.
Слушам меланхолии на 103 и ми е сеедно за самоубиството на Иан Кертис, за изборите, за раскопаните улици, за мртвите соништа... Светот, си постои и без нашите планови.
Ме уби пустинскава клима со нејзиниве екстреми на релација ден и ноќ, ама духовно сум со умерено-континентална клима денес, со мали варијации на тропска во превод сакам да имам егзотични мисли . Не е лошо со тенденција да биде подобро или барем во двочекор или расчекор за обид. Средна оценка 3 на 4.
Are you missing something? Looking for something? Tired of everything Searching and struggling Are you worried about it? Do you wanna talk about it? Oh You're gonna get it right some time Theres so much to be scared of And not much to make sense of Are you running in a circle? You can't be too careful And you can't relate it 'Cos it's complicated Oh You're gonna get it right some time It's how you see the world How many times can you see? You can't believe what you learn It's how you see the world Don't you worry yourself Your not gonna get hurt http://www.youtube.com/watch?v=FRTUakUa ... re=related
Како шејкер. Во мене ги ставаат најопивливите и највкусните состојки, ме користат, мешаат и на крај пак останувам празна, фиу
Ко мажиште. Седам дома по домаќа маица и долна пижама, мрсна во косава и чепкав на нет, гледав убави момички. Ах да, и пиво имав некаде... Како се чувствувате денес? - Тотално бескорисно.
ок мислам,конечно има сонце после кој знае колку врнежливи денови.секогаш кога има сонце јас сум супер.
Денес се чувствувам многууу лепршаво и интересно. уште сабајле лезетски си го испив кафето и покрај тоа што не го слушнав алармот за да станам за на раб. и нормално се успав, ама малку, само 20 мин. Одлетав на раб. за да бидам затрупана со договори, преговори, фактури, сметки...и во еден момент фатив мала кривина. Од моето драгоцено раб. време украдов 1 сат и за мене Па петок е денес побогу, не се баш работи на ова сонценце а ако земеш во обзир и некоја комбинација на ладно нес и некоја топка сладолед да си ја почестиш душичката, е утре е навистина голеем дееен. Нестрпливо чекам да заврши раб. време и да одам дома за да се комирам во кревет.