Денес пренатрупано со обврски..... Трчи вади уверенија,трчи во деканат,обврски во банка,уплати ваму,наму....добро што дожд фана па можев да си направам пауза да си испијам кафе на раат...
Денес..Па покрај се добро,не беше толку лош ден. Иако цел ден глават ми пука,сепак се одржувам во живот
Уморно, ама баш ич не ме боли г**от за тоа. Изедов куп медењаци, путер од кикирики со лажица, падобранец, овошен јогурт... За инает на све и свачега. Ме напињаат глупави луѓе, непотребни муабети. Телефонот на сајлент, ќебињата на мене, лаптопот, мини џез у позадина, и ако сакаат камења нека гаѓаат по пенџере, ми чуе. Кој ги шиша, више сите, аман! Многу е забавно кога си тактичар. Некако, и кога ти е мака, знаеш дека на крај - сепак ќе биде ок. Бумбар сум, полн со шеќер, ако почнам да се превртувам во кревет, ќе биде забавно. Неам батерија на лаптопов, нешто кенка и ми дава сигнали да си легнам, а мене не ми се спие. Сега да имам целосна моќ над вечерва, би облекла Кетвомен костум и би им ѕвонела на врата на сите мои бивши, сегашни и идни партнери. Чисто од разонода! Ете така. Чао!
Ко вишок енергија, ко фурија, ко некој да ме бапнал во штеќер. Ако продолжи ќе треба на бокс да се упишам. Може тоа ми е спасот некој да ми скрши нос, некому јас да чукнам зубац... пак и нов нос ќе си имам после , а и некој нов зубчо ќе е.
Додека постои кофеин, нема да паднам на дното. Повторно го имам тој колаж од емоции. Секојдневието ми е натрупано со секакви глупости и луѓе. Значи јас сум како мојата соба. Несредена, со се и сешто во неа. И знам дека треба да ја расчистам, колку што може побрзо, ама мрзлива сум. Ќе го оставам тоа за нареден пат, кога ќе бидам по слободна. Барем постои музика. http://www.youtube.com/watch?v=_kh84i1F7gg
Златна средина средно добро работно поручек одам на матурска на колешката на синот во пицерија па така си се радувам ке наздравуваме и благословуваме ке имам убав поручек.
Се чуствувам глупаво што оставам други да влијаат на мене и што незнам како да одговорам веќе ни мозоков не ми работи па не со оптоварувам со проблемите и оставам се да биде како што е кажано и немам сили да се спротиставувам
Ете што ми фалело бре... да почне да врне. http://www.youtube.com/watch?v=WfSKoocUfqw I'm only happy when it rains I'm only happy when it's complicated and though I know you can't appreciate it I'm only happy when it rains you know I love it when the news is bad why it feels so good to feel so sad