Don't know what to say ? You need coolin', baby, I'm not foolin'.... ...you've been coolin', baby, I've been droolin'
Ауу, ова станувањево рано е убаво, ама си наплаќа. Еве веќе ми се спие Се‘ на се‘ - убав ден денес изживеав. Не бев баш продуктивна и знам дека ќе сработам се‘ во 5 за 12, ама па тоа е. Што да се прави? Луѓенца, ептен убаво се осеќам. Си се сакам себеси, ама она ептен! Фармерски шорцеви, мазно ноџе, бутче полно, кожа миризлива Како Аљасканка во Бразил се чувствував преска Оф леле веќе од дремка што ме фаќа почнав и кованици да измислувам, kennings де Оо Поезијо, ќе ме уништиш
http://www.youtube.com/watch?v=j-fWDrZSiZs And if my life is for rent and I don't learn to buy, well I deserve nothing more than I get 'cause nothing I have is truly mine. I've always thought that I would love to live by the sea, to travel the world alone and live more simply. I have no idea what's happened to that dream 'cause there's really nothing left here to stop me. It's just a thought, only a thought!
денес од сабајле бев среќна и убаво ми беше на душата...па до пред малку бев загрижена и сега поспана
УМОРНО !!! Денов ми започна со многу стрес .... си го дочекав утрото со книгата во раце , полагања опет стресови , кој колку зашто , низ нашава метропола вртење околу и наоколку темепература ми се чинеше е + 40 .И така се измалтретирав за глупости битно главната цел се оствари .... Положив !!! .Среќна и заморна
Сега за сега добро, ги сакам утрата, посебно кога ќе се разбудам, а не ми се спие, а сум легнала касно. Уште да имаше некој кој ќе се јави да ми посака добро утро ништо друго не барав
секој ден лошо со гадења и повраќања и апетитот ми е намален на нула ама ај нека биде само за арно ќе издржам
жапче, нели текстот е од Life for rent? Е јас се чуствувам бедно. Многу бедно. Оваа диетата ме умре. Цело време сум нервозна и сите ми се криви за се.
мрзливоооооо... ми фали моето златце кое вчера ми вети дека ќе спиеме 15 часа, а спиевме само 8. Ме мрзи да ја учам оваа глупава теорија, а полагам за 5 дена. Едноставно ме мрзи да живеам.