Многу убаво после прекрасната посета на другарка ми. Колку е убаво чувството дека сепак некој мисли на тебе и му значиш. Само таа дојде да ме посети додека сум болна. Си ја сакам најмногу. She's my other half...
Леле, пак доаѓам тука со очите на пола копје. Ама па вреди за сите пари! Додуша малце се осеќам непродуктивно (аааа... зошто ми е познато чувствово? ), ама... ќе го биде... or not Ај како било, мене да ми е убаво. Ете, повторно ме маваат од Преспа тие. Peace пипл. Спојлер
Да сакав двете песни и се мислев да изберам една, ама која по ѓаволите двете ми одговараа на расположението ццц па реков ајде пола пола текст кој повеќе одговара и песна со наслов кој потсетува на тоа што треба абе батали комплициран човек . Не е едноставно човек ни како се осеќа да каже ццц. Денеска, т.е утрово се осеќам како комарец и тоа испоснет комарец, али важно си летка... најважно. Па се надевам зујалово нема да биде сплескано на некој ѕид денеска и дека убаво ќе си го помине денот што не го љуби или го љуби помалку одошто останатие.
Денес сум како откопчана бразлетна.Треба некој да ми го кликне тоа кликалото, па да можам да функционирам како што треба. А тоа што треба да ме кликне е ноќта, да ме столчи. Треба да ме кликнат часовите што минуваат па да почне да ми гори под газов.
Како независна Македонија , нели од неа ништо не зависи го пијам кафето полека и мислам како да им побегнам... не можам веќе да ги слушам... мака ми иде од името Бранко и Никола е што е многу, многу е ,помеѓу два огна не се издржува оваа лудава очи ќе ни извади за Бранета наш голем маж
Денес дознав дека на едно момче што го познавам, му е успешно извршена комплицирана операција. Ми се плаче од среќа
Денеска ми е суперррррррр , коа си со тие шо си ги сакаш.... а вас ве сите сакам... лелеле хаппи хаппи сања хаппи е ногу