Чудно, бескрајно чудно... Од една страна пресреќна за прекрасните резултати од еден колоквиум, од друга страна исфрустрирана за последниот, што не се учи верувајте, кој е во состојба да го научи ова го частам сé што ќе посака
Со мрза родена те така.... мрзе ме денеска и да дишам, ако забраам потсетите ме А требаше и на заболекар да одам леле ке јадам ќотек утре од заболекарката иххи , ако нека ме тепа и така ме мрзе да пискам, да викам, да урлам да се бранам Wooouuoowww i fell уфф мрзе ме да пишам мрзливооо како полжавче некое лигаво
Ма моќно бре, исположив се. Норвежанчето ми пропеа пак, уште ми рече ајде вечер доаѓај на скара ухуху. Подготовки за изложба одлично, добив преубави пораки, колку луѓево знаат да бидат прекрасни. Срцево ми е полно. Си ја сакам нејзе, нејзиното постоење ме возвишува секој ден а други ме возвишуваат мене, ух нека ме држи оваа енергија подолго. Животе знаеш да приредиш убави моменти!
Kaко смајлито со широко окатена насмевка Да бе, ништо не ме дрмнува, ништо не ме тангира, и се е врти околу мене! Се!
Како празна лименка прегазена на пола од некој 100килашки моторџија. Една и пол недела немам внесено во огранизмот вистинска храна и зумбувам по 1 саат дневно. Прегу глава ми е и од диетава и од предизборниве кампањи. Кај и да е полудечу.
Јас се скичмив на работа 8 часа седам на биро аххх.... незнам што да правам кај да се обратам за кај сум Се чувствувам како баба ми кога оди поднаведната кога ја болат нозете и кичмата и кога неможе да крене ништо и да се поднаведи малку, а пак јас и се чудев оти така е тек сега ми е јасно кутрата си имала мака со кичмата како јас сега Мора вежба некоја мораааа вака не ја бива, само немам време со испити, со работа со тракатанци аууууу.Како што кажа kate-the-great полудечу и јас хаха
Убаво предпеточно, ко да чекам бог знае што, а ќе си работам и викендот, ама што да е петок да е па се осеќам фино. Уште малку и да испалиме од тука!!! Убо ами не
Денес се чувствувам како цел ден да сакам да го минам на страната на Фемина долго време не се бев логирала,страната нонстоп ја посетував ама не се вклучив несто посебно...баш опушта...
Како нова Женски ден депилација, маникири, педикири, коса , абе од се по нешто , и после шопинг и на крај со другарките на разладување со пивце во Squer bar ....милини. ех да беше секој ден вака
Сега моментално како лута пиперка. Вријам од нервоза ... вријам !!! И ми се јаде !!!! У пи*ку матер се денес .... Тој, најмногу !!!!
Како човек со капаци на пола копје, спремен за спиење, ама ако легне сега ќе стане за два саати и после ќе дежура до утре и пред тргнување кун работа ќе му се приспие. И онда то је то.
Со исполнета душичка! Ќе волонтирам на Баскер Фест за вдомување на животинките, ако има некој волонтер од форумов, би ми било мило да се запознаеме!
Блазе си ти,колку сакам да бев таму бев минатата година и се трудев постојано да помагам колку што можам,ама сега не е можно...испогали ми ги сите душички од мене...дај Боже сите да се вдомат