Убаво,ако го занемарам сознанието дека го прокоцкакав денов во целост и дека од се што планирав нула реализирав.Се тешам дека не беше само по моја вина и дека утре ќе имам поправен,ама не го сакам ваквово чувство ич. Некако лежерно,забавено се чувствувам,како да стигна летото со неизбежната летна мрза.Можеби и делумно ме оправдува фактот што денеска е и државен празник,па моево празнување се сведуваше на бескорисно тегнење од столица на кревет и обратно.А ако додадам и дека од алергијава грлово ме дери и носов ми е затнат,може некој ќе ми напише оправдание. ц ц ц...кога сите функции ќе ми затајат,најактивна ми е грижата на совеста.
Ко прасе пред колење Море веке и смесно поЧна да ми станува. Бреееј малер по малер бре. Лудак до лудак., цццц. По целио ден со ми бесе падни стани, падни стани денес , застанав на сред двор и си реков на глас : Бозе, ако имас усе несто , пукај дур сум готова
Пореметено по се изгледа. Побогу пред еден саат заспав сега се разбудив сеедно сум спиела 10 саати. Иста прича и вчера. Am I crazy or am I crazy? Една планина фали дефинитивно. To much се насобрало во градиве, а нема каде по ѓаволите да го пуштиш да шета. Под нас комшии, до нас - комшии, над нас - комшии... од сите страни комшии, дома пуно секој ден, раат да се немало, да не можеш да си викнеш кога ти се вика. АААААААААААААААААААА!!! Баш вчера ли кога беше на а2 видов почна еден глуп филм „И никој не го чу мојот крик“.. или нешто у тој стил, али од немско поднебје... па некако немогуче ми беше за гледање во таја доба од ноЧта. Е баш тоа сакам и јас ццц
Его-трипам со бушава коса, кафе во едната, и цигара во другата рака. Животот е убав, дури и пред испит.
Не можам да се дефинирам. Како со ваљак да ме поминале 2-3 пати. Се повампирив тотално. Буквално цел ден го преспав и сега око не можам да склопам. Башка што цело време осеќам некоја празнина, како нешто да ме гуши. Уплашена сум и загрижена за се` понатака, тоа е тоа што не ми дава спокој и мир.
Е, малкунЅа напнато. Малку и како гомце што ѕирка од, од знаете каде де , и стои овака, како смајливо и чека да испадне.
Празно, шупливо . Неспиењево ќе ми ја уништи психата дефинитивно. Кога најмалку сакаш да мислиш на било што, тогаш ете ти ја Инсомнија, ти иде напомош како СуперВоман да те држи ноЧем со лажица Нес у уста И зашто, тоа прашинките и ѓубренцињата од под она прагчено пред врата, се ми влагаат дома. Е, стварно не можам да разберам. А, увек, ама увек кога метам џиткам се преку прозор. Несфатлива е оваа физикава, богами нема логика у неа. И, кога ти треба свежина, тебе се што е минато ти се бута под нос .
ненаспано изморено од сабајле се качив на св.Илија и откако си дојдов нозите неможам да си ги зберам хахаах
Така малце како потресена луѓе полагам утре по 678 ПУТ еден ист испит! Више на памет го научив а никако да го положам!
Еве јас! Денеска се осеќам гладно. Многу ми се јаде. Мислам дека се ќе изедам, ама кога ќе пробам нешто ми доаѓа да го повратам. Шо ми е бе?!
Исполнето, изгледа многу ми фалело тоа од сношти Понекогаш тоа што најмалку мислиш дека може да ти го разубави денот, баш тоа ти го разубавува. Ме изнервира една ситница, мразам кога си поигруваат со мене, кога мислат дека јас сум Супермен и дека можам се, ама доволно е само да почнам да се дерам за да се наместат малку работите Друго, ми недостига кафето со Вики, и нашите зелени разговори. Ама ај, рече ќе се вратела ама уште ја нема