Грдо ! Незнам зошто !! Уствари знам...сеуште не сум легнала а треба да станам во 4 ипол ((( иууу ми се плаче !
Преубаво се чувствувам...Лакше се дише Конечно си завршив со испитчињата (е добро де иам за у август)
Поспаноооо, ми се спие ми се плаче, а на работа сум до 16:30h По малку и разочарана сум, зошто ова лето нема да одам на одмор зошто работам и морам да работам 6 месеци без право на одмор, аххх Али ќе отепам еден викенд секако негде.
Како ракета ? Овај Како на ракета, во џиџан аутфит да блесне меџу ѕвездите.. Spoiler пижам од сабајле до сега
После вчерашниот разговор и кавгата од сабајле(уште нерасонета) денес сум малку како потресена и изгубена
Збунето. Наспана сум и спремна да го започнам денот...иако мислам дека ќе го поминам дома. Но многу сум збунета од настаните што ми се случија вчера.
Исполнето, ми ја прифатија статијата на Википедија и сум горда на себеси. *си се тапша по раменце* И лапнав 10-че на испитче, братче. Чил до коске, ве љубам феминки!
јхруигхуиедјопакпшдлљњшлр0409869уѕ9хујуотијху90уи904уофпјемцкл книхгуи9хвн цвфиодрхн к,нфврејмн фбнпфзџдбнолдневоин клцрфхиогхтфихнвј фнбкгд Вака...или можеби подобро
Пред тотален емоционален колапс Долго се спремаше денов, да. Пааа, после неколку неделните мои вртења околу маса, одбивајќи го напасников... не за друго, туку да не помисли дека сум лесна ииии, денеска официјално се избацивме. Ќе се дружиме некое време. Што да правам, увек паѓам на убави зборови