Како се чувствувате денес?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Lilit, 26 ноември 2009.

1. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.270
    Допаѓања:
    57.128
    Херпезоидно :|

2. SaraTrajkovska

SaraTrajkovska Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    0
    Осамена ќе си додека ти одлучиш повеќе да не бидеш осамена.. и да си задоволна и среќна.. Се е во твои раце milca :)

3. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Жешко 8)

4. lola-86

lola-86 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    198
    Убаво,ама некако ми се погоди денот за излежавање-многу активна бев минатите денови.

5. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Тешко :worried:
    Еден од тие денови знаете :tmi:

6. Domino

Domino Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    971
    Допаѓања:
    1.038
    Прилично фино. :wasntme:

7. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Измокрено ]:)
    Ме фати дождот, ме направи лом. Од мене тече водичка сега.
    Истура како базени одозгора да се испуштаат, а јас си се влечкам по улицата 8)

8. mia9184

mia9184 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    296
    Нервозно :@

9. lovely91

lovely91 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.673
    Допаѓања:
    5.501
  10. Peperutche7

Peperutche7 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    23
    арно да речиме :|

11. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Денес се релаксирам и целосно сум си посветена на себе :D

12. SpoiledBaby

SpoiledBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    890
    Допаѓања:
    305
    Денес се чувствувам онака да не речам за никаде како да ме мрзи да живеам..аман

13. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Како еден голем херпес. Од оние со неколку икс-а ел. |(
    Набубулена по цела уста и од околу, најдобро да се класифицирам не како лице со неколку херпеси, туку како еден гигантски, мера колку мене.
    И тоа премачкан со бел финиш, ацикловирест.
    Их, убавини.

Ко сладолед од ванила во корнет.
    Ко албанец сениор со кече.
    Ко снежна полјанка.
    Ко варосана детска соба.

Абре како продолжен кабел. |(

На AlicaInWonderland и LivingGlam им се допаѓа ова.
  14. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.774
    Допаѓања:
    162.921
    Очичкиве ми ме болат од буљање у 19 инчи монитор од рано утро,ал сега од задоволство.И цел ден се трудам да се топорам да се исправам,гради напред,стомак внатре,јуриш!
    Откако почна летово,јас прв пат сум олку разголена по дома и чмучкам нес и ладна вода и се осеќам ко во летата кога бев пилиштарец и лижев сладолед петле и задолжително добивав ќотек од постарите ми роднини,братучеди.Ииих тој ќотек најсладок ми бил,ме научи дека мораш да си го одбраниш своето (сладоледот) за да си уживаш у животот (седнуваш на другиот агол и им се лигавиш!),пошто увек ќе го јадеш и ќе останеш со празни раце,додека тие добиле репете (кај својот,па и мојот,е на!Не може!).
    Некако периодов полусвесно го поминувам и сфаќам дека ми треба некоја промена затоа што од се ми е здосадено,ама стварно не знам што да сменам.Се ми е подредено,па се фатив за косата,ама косата не фати фарба.Некој ќе рече дечко,ееех дечко и ти сега,Лилит ти е злато,испод мира триста вира,није дечко у питање,помина со сите петки,вчера и сведителството му го дадов и имав средба очи у очи со негова мама у 2 по полноќ.Се осетив ко тешок развратник и ко што ме дал господ,ооо добрррро вечерррр,како стеее,ууу се улепшавате...фејс палм.Требаше да и речам држ сведителство,тури стотче,син ти,одлиќен 5! :D И цела ноќ,овај утро,овај трошка сон,ми помина у несвесна борба со еден комарец-џентл мен,ми ја испољубил раката маму му и тоа левата и у сон си викам (о боже хахахаха)иии ме чеша лева рака,галиба ќе има пари! :D
    Сеуште не можам да се помирам со кичот на плоштад,туку ај...ко од цртан филм,чак воин на коњ,шо ви е на вас,неарни.Аце па сеа,кој е Аце бе!Ние си го имаме Коњаникот Сабија и неговата дружина и другар му Црна Фурија.Така нешто беше,а може и Таличен Том е,од кај знеме,ништо не знаеме!
    Вчера ми вети дека за неколку години поле со лаванда ќе ми насади,имал нива со црвеница,ќе се фатело и бизнис ќе сме правеле.И ми рече да носам фстанчиња и сукменциња за да може на зајдисонце да ме легне помеѓу лавандите и ... така бе,романтика де бангладеш!
    Летно време не ме пропушта,а да не помислам дека сакам да живеам на село и да обработувам земја,мајке ми!За ништо на светов нема да ги заменам моите спомени у едно село богу иза леѓа,седната на едно гумно,на некоја рогозина,како траскам со еден стап по сончогледов цвет!И у една жештина помеѓу едни пченки,ал сега би да сум Ленка и пченка и после у некој амбар...ова,нема везе,да.И после баба ми ќе ме зашлапа у камениот мрамор у млака вода,топлена на сонце и ќе ми тутне лубеница у рака.Мореее ќејф!А не денес,се потам меѓу груда,пуштам клима,тој смоткото од вчера ме гледа,што е колешке,жешко,сакав да му речам,жиш те фатил,па изгорел,кај гледаш да пукнеш,да мислеше,не ќе се топевме.
    И дали сум ви кажала дека денот ко ден го сакам у секој дел,ама буквално,пошто имам за се по некоја романтична замисла,ама најомилен ми е периодот помеѓу 5 и 9 часот,а 9 ко час радо би да го нема на часовникот,не знам зошто!
    Вечер...ми се флертува,ми се лелеави,дури и мирис знам каков сакам да помирисам.Да пијам нешто убаво и да го имам на поглед цело Скопје,мек кревет,ќе му подзапалам моето кандилце со мирис на пачули,а можда и миризливо стапче и ете од мерак што ми е и цигара у рака и би кулирала дур му ги чешкам градите обесена.Така бе така!

Еее така...

http://www.youtube.com/watch?v=wHevh1os ... re=related

Го љубам периодов од денов,за се е совршен.За доцен ручек со пријатни луѓе,убаво кафе со разгракани пријателки,кулирање по дома,бос и раскалашен,за секс(уф...на море,идеално,па уште кога ќе распоотвориш прозорци,тој си димка цигарче,а ти гледаш надвор и си велиш и мене ич не ми е добро у моментов! :D ),најубавото бањање во море е во овој период,најеротичните чувства ми се у зен,најдружељубивите такоџе,све ми е тамам!
    Море бре се изнабрбљав...поблиски ве осеќам некогаш,отколку било кој друг.Ме доживувате ко приказна,а не ко лик и баш е лесно право да ви кажам.Ова да го кажам на било кој и ќе ми рече со нежен и внимателен глас,Лилит,добро ти е,а како си?! :D

Ајт момички,имајте убаво остаток од викендов!
    Ве љубам и сакам свите до една!

На Dafnee, mims-89, caroline.costa и 5 други им се допаѓа ова.
  15. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Поспано

16. The.Crab

The.Crab Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    629
    Допаѓања:
    370
    Вознемирено, напнато, немирно, стресно, растревожено, изгубена во времето и просторот. И меѓудругото ме фатила страшна мрза (баш сега ли?).

Од друга страна пак, сакано, убаво, вљубено. Бури, изливи, приливи од различни емоции кои прават да се чувствувам како темпирана бомба. :P Како и кога ќе експлодирам е прашање на време (само за убаво да е :lol: :P :inlove: ).

17. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Како темпирана бомба.
    А приметив дека не сум сама..

На The.Crab му/ѝ се допаѓа ова.
  18. budal4e

budal4e Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2009
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    10
    денеска е досадно

19. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Никако ете така :D :D поспано, само ми се спие од оваа тетка,аман веќе, чадам од нервоза :worried: :worried: безвезе :worried: ах нека доаѓа аман, нека се најави предвреме без надворешни манифестации, како нервоза, теткава :D а не вака маки да си тргам :D :worried:

20. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Мокро со солзиве на лицево.
    Гневно со нервозава и тежинава во мене.
    Ме гуши груткава во грлото што ме сопира од живеење !
    Ме боли душичката е така се чувствувам...
    Не сакано,НЕ СФАТЕНО!
    Не почитувано и покрај се што сторив...
    Празно така се чувствувам!

;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(