Како се чувствувате денес?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Lilit, 26 ноември 2009.

1. DressedToKill

DressedToKill Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    43
    очај, болка, стравување, вина, осаменост, тага........ :| :( :emo:

2. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.671
    Н И К А К О !

3. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    прејадено бе ко слон се наппукав сега наместо 5 кг вишок имам 7...и ич не ми е гајле си каснав се што ми сакаше душичкава....РАНИ ДУША ДА ТЕ СЛУША :)

4. lovely91

lovely91 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.673
    Допаѓања:
    5.500
    Во моментов ептен ми се спие,а ме мрзи да се помрднам од столчево и да си легнам :geek:

5. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Факин прфект 8)
    Не, не јас, јас имам денеска на себе купишта работи за средување, ама расположението ми е стотка, така да кога и ноктите, косата, шминката ќе се средат, тогаш ќе биде факин прфект х1 000 000 :D
    Ако некој или нешто ме покрши, ќе лета од планетава, така да знае! Ме чека урлање бе :dance: :party: не е фер да ми спадне на минус ништо од мене денес :wasntme:

6. sweety-m

sweety-m Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2011
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    52
    Ужасно, тажно, напуштено, без сила да направам било што и без моќност да помогнам :( :( :(

7. Astrid

Astrid Истакнат член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    23
    И јас не знам. Ама знам дека кога се обидувам да дознаам што чувствувам доволно е да почнам да пишам се што ми минува низ глава.
    Ми недостига, сакам да го видам, сакам да зборувам се него, многу е смешен, сакам да биде заинтересиран за мене, сакам да знам зошто ме бакна, сакам да знам дали сака пак да ме бакне, не сакам да одам на состанок со другиот и покрај тоа што имаме многу заеднички работи, и покрај тоа што знам дека ќе биде интересно, сакам да го видам тој што е 160 км далеку од мене..... сакам да го бакнам и да се уверам дали навистина толку добро бакнува или алкохолот го направил своето :lol:

Добро зошто секогаш го сакаме тоа што го немаме?

8. milice

milice Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    mene me fatila nekoja opasna MRZA osobeno za ucenje :( , i kako sto so sekoj pominat den se blizi sreda me faka se pogolema nervoza :devil: a zasto? polagam na 430 strani a jas od niv imam procitano samo 100 :@ ufff
    sega se drugo mi e interesno, pa duri i rasaduvanje cvekina, od mojata bedna kniga... |(

9. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Подобро за разлика од вчера :D

10. angel4e121

angel4e121 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2010
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    291
    Денес се чувствувам мрзеливо мака ми е да одам до wc,и само лежи јади се чувствувам подуено и сега собирам сила за вечер да се изнаденцам :$

11. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    ептен badass 8)

12. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.649
    Допаѓања:
    23.876
    Многу убаво, исполнето, среќно, свежо !!!

13. TammyDeyn

TammyDeyn Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    240
    Маааааааааааа најсреќно!!!
    Волшебно после долго време...

Имам сваштарии во стомакот, не само пеперутки и мислам дека е слично како кога се заљубуваш :lol:

Важно е што мислам дека ова го заслужив, што прави да ми биде уште поубаво :$

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.979
    Уф, прилично уморно. Требаше да си легнам уште пред еден саат, проклет бојлер. :envy:

Е, од утре иде одморот, од зад, задутре најголемиот одмор на свет следува. :rock:

15. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Зимско дете насреде лето :worried:
    Очајно!
    Пијано од горештина, пијано од животот, од неживотот, пијано од луѓето, од нелуѓето... или како реторички прашалник, на кој го знаеш одговорот, ама чисто ради инает на другите им го триеш носот да ги измачуваш. Ма да не се лажеме.. за да измачуваш некого треба да му е галје, себе си се измачуваш и со прашалници и со заприки и се плашиш згора на се со извичници.
    Во еден момент мислам дека знам каде и зашто и моментот поминува и знам само дека врска си немам за ништо.
    И пак се од почеток ко на риплеј. Само овој пат се има заглавено копчето па врти ли врти иста досадна песна.
    И зашто по ѓаволите се случуваат нешта, се случуваат луѓе, кои не треба да се случат, но ти се случуваат поради некаква си апсолутно никаква причина за случување и ти треба да разбереш дека просто се случиле и сега треба да оставиш, пошто не требало да се случат, бидејќи не било ни местото, ни времето да се случат.
    Е, побогу која е таа судбина, која е таа човечка слобода да сам одлучува за себе или која по ѓаволите е таа причина за било што, ако тоа не треба да биде.
    Лекција?!?
    Да не би да сум дете се уште.
    Да не би да останав со нешто ненаучено.
    И да, би сакала да си ги сопрам соништата. Се осеќам спремна да спијам без да сонувам и да живеам без да знам пошто сум сонувала... со отворени-затворени очи.. ма како и да е. Се осеќам спремна за спиење... може, пуштај мајсторе!

Ќе заборавев :worried: претерав со кафе, почнува такихардија... напорни неколку минутки што личат на часови ќе бидат овие уф! :worried:

На TammyDeyn му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.612
    ... доволно инспирирана да напишам песна, да испеам неколку, да зготвам ручек и вечера и да го галам додека се поти врз перницата. :lol:

Недела, ах убавино.
    Не станавме од креветот, а прошетавме секаде, читам куси раскази и поезија додека ме чешкаш по косичката и те молам само да си ми тука, близу, или јас би полудела.

Среќна, уморна, меланхолично-весела и крајно љубена , ете така се чувствувам.
    Како црешов цвет.
    Како расцветана пуканка.
    Како мало бушаво, штотуку исушено, а претходно накиснато маче.
    Продолжувам да (се) галам...

На LivingGlam, TammyDeyn, mims-89 и 2 други им се допаѓа ова.
  17. Anely

Anely Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    225
    Исполнето!

18. lovely91

lovely91 Популарен член

Се зачлени на: