Ја љубам Дениција... Го љубам и него...царевиот син! Денес...нервозно.Марфи е на моја страна...се некои догодовштини по пат накај факултет.Лудница!Уан мен шоу бев! Утре ќе бидам продуктивна,заљубена,добра,весела и ведра во име на едни руси прамени кои ќе ги галам... И така...имам две добри другарки,две добри колешки,една бивша недругарка и една злобна колешка...колку се толку се...позитивното води вака кога ќе удрам една билансна црта!
taznaaa a bev tolku srekna, pominav 4 dena nezaboravni :roll: se osekam potceneta, navredena i toa od luge koi gi smetav za bliski se osekam vinovna za se ( zasto site me obvinuvaat za se) :twisted:
ne gubi samodoverba,ne misli na losite raboti,na greskite, misli i na dobrite raboti sto si gi pravela
Нјубаво, најпрекрасно, навозбудено.......среќна сум !!! Го видов после една недела, едвај чекав и не можев да се одделам од него, се смеев, се галев, на челото ми пишува како ми е.Не е ништо совршено па еве една баланирана цртка и кај мене, иам еден куп за учење со последниот испит а јас мака немам...како некој тинејџер заљубен уффф :roll: Ама го сакам, со целото мое битие !!! лелеелеле ме болат мислите
од денес веќе не пушам...така реков и несвесно пак запалив цигара....сега ја гледам и се чудам... денов ми започна од вчера, никако да заврши... ај, барем утре ке го видам ...а колку само ми недостига уфф! и што му е на времево бај д веј...сонце па снег?
Хронично ненаспана, времево заебава не можам да се видам со дечко ми и сум многу многу ми се плачи :roll:
Сега за сега сум супер,се извинив за грешките,срам ми беше.Далеку ми беше Прочка,па си побарав простување сега со ветување дека нема да се повтори:roll: Ама тоа се женски хормони
jas sum naspana... masirana... no ke sakam i vecerva... sega vo momentov se raduvam na sonceto... sakam vaka da bide i za vikend da prosetam malkucka... pa ke vidime...
tro upsano zs ne sum naspana asolno nz od koga inace od sabajle na skolo se ispokaravo so edna profesorka kosata ke i ja iskubev i i4 ne mi beshe ubavo sabajle ama se kako se priblizva krajo na deno jas podobra sum so raspolozenieto