како издрогиран вчера завршив на дежурен од големи болки во стомахот и ставија некоја инекција и сега како уште да ме држи не си чуствувам стомахот..
Она бетонско чуство ме напушти, сега зачудувачко . Па и право да ви кажам и откажувачко! Се плаши од мене. Аман веќе!
Како пубертетска бубуљица никната на задникот. Па нит да седнеш, нит да стоиш си. Или како глиста можеби. Црвец што ровари в земји. Јас сум заљубено изгубено суштество. Недозреано јаболко, кое се знае и се разбира, ама тешко го вари и практикува. Се трудам да се негирам себе си и реакциите.. и не само пред другите, него и пред себе го правам, бидејќи така ќе ми биде демек подобро. И си се убедувам дека нешто е, а друго нешто не е, пошто така ми се вклопува во мојот луд мозаик за полесно да затворам некоја врата, ама пак на крај си ја негирам мојата негација, пошто кога нешто е, просто е, нема сомнеж тука. Чувства. Да можам понекогаш вистински да ги сопрам како чешма и да не капне ни малку ќе ми е добро. Штета што можам да изглумам дека сум ги сопрела, ама кога лажеш друг, всушност се лажеш само себе си. А, како да го излажам ова оково, кога ништо не му се промакнува.
Alone again...naturally Тажна сум,ми фали една личност I hope he is happy,'cause I'm not https://www.youtube.com/watch?v=74JNJ86 ... r_embedded Спојлер To think that only yesterday I was cheerful, bright and gay Looking forward to, who wouldn't do? The role I was about to play? But as if to knock me down Reality came around And without so much as a mere touch Cut me into little pieces Leaving me to doubt Talk about love in its mercy For if it really does exist, Why does it desert me? In my hour of need I truly am indeed Alone again, naturally It seems to me that there are more hearts Broken in the world that can't be mended Left unattended What do we do? What do we do? What do we do? What do we do? In my hour of need I truly am indeed Alone again, naturally Alone again, naturally
Денес во мене имапе тооолку мнооогу љубов што ни сама не сум свесна за тоа! Сите, драги на мене личности, едноставно ги обожавав!! Многу убаво се чувствував, не дека нешто посебно ми се случи, но ете така !! И вас ве сакам ...маа сите ги сакам
Уфффффф........се чувствувамммммм НЕЗНАМ имам нешто во себе како грутче како да преосеќам нештоо,како да ми фали нешто незнам незнаам....