Ме боли ногата ептем ме боли уф! Уморно, но пак слободно од сите демони и нивни амали. Ширум отворив прозорец да ме освежи, пијам изладено чајче од нане и лимунче (мада лимунче не требаше) и ми е убаво за сега. Можно е да си имам потешкотии со спиењето, али совршенство кој добил.. никој се разбира. Па зашто би јас. Ме болиииииии!
Расположена сум, за ништо не се жалам. Полна сум со енергија, едвај чекам да излезам некаде. Се на се, убаво ми е.
-Расположение-над нормална граница(позитивна смисла,секако ) Ме боли стомачето,се превртев од смеа вечерва -А од она другото..уфф ќе ми прсне главата ! Ете,тешко ми е
Пааа денес би сакала да завршам со литар шток ама ме плаши малку да не ми е. А посакувам за момент да се почувстувам слободно и покрај тоа што знам дека ,, животот е убав,,. Ма уби ме нервоза и вибрирам како вибратор со нервите
Ма прекрасно, се изнашетав од сабајле, си ги разбистрив мислите, па после до библиотека, во најубавото друштво на книгите Не можеа да ме избркаат жените И за вечер имам добри планови, Е вака убав да беше секој ден...