Некако супер се осеќам, иако станав во 6 саат сабајле и се уште не се осеќам уморно, баш ми годи работава
Како двегодишно растение. Првата година ја тераш гордо, смело, полн со елан и желба за дочек на втората. Втората ја тераш со жал за сите едногодишни растенија кои сакаат и втора година да видат. Не знаат што сакаат.
Pristala sam bicu sve sto hoce, evo prodajem dusu vragu svome. I ostacu samo crna tacka poslije ove igre kad me slome.. kad me mirno slome! Mislila sam da se zvijeri boje... ove vatre koja trag mi prati. I to sam mislio a sad nosim kako mi ga skroje.. po meni se nista nece zvati! Zablude sam, evo, prestao da brojim, nemam kome da se vratim kuci dokle pjevam dotle i postojim, prijatelji bivsi, prijatelji buduci pamtite me po pjesmama mojim. чин-чин http://www.youtube.com/watch?v=hvUi-obb ... re=related
потиштено оти заради интригите на мојата свекрва морав да отидам на лекар ЕКГ и анализа на крвта да направам оти го наруши моето здравје.Господ да и плати и неа!!!
Ме пукна стомаков , очајно ме боли ко што би кажала една другарка битно добив и се надевам дека ќе ми поминее до вечер и се надевам дека нема да отиде да пие пиво со другар му туку ќе ме земе и мене или пак нема да оди воопшто и ќе си седиме домче зошто сомнителен ми е иако знам дека ќе биде навистина со другар му ама сепак..На многу работи јас се надевам денес и се надевам ќе се испадне како што јас сакам барем ЕДНАШ во мојот живот Убав е животот феминки мои УБАВ Е
Пречувствително...разнежнето...расплакано... Ми се мешаат чувства и спомени... ми се лежи и ми се плаче... Го мразам моментот кога ќе ме надвладеат вакви чувства, кога незнам која сум и што сакам, кога ми фалат некои луѓе и работи кои е невозоможно да бидат пак како што беа. Чувствувам дека се плашам од промени, а баш таков период ме очекува. Големи нешта треба да се случат. Јас не сум ваква, не се плашам од промените, секогаш ги дочекува со раширени раце. Денеска дефинитивно јас не сум јас.