Среќно! Многу среќно и исполнето. Слободна сум, немам веќе обврски на факултет, а околу мене се сите луѓе што ги сакам.
Бучкуруш. Оууу ај ем ситинг ин д мидл оф ноувер. Нajискрено, воопшто не знам што ми е. Како топка една во мене да имам гнев, а не сака да излезе.
Нешто ме стега околу срцето, и тоа ми трае веќе неколку дена, не знам ни јас сама зошто. Не би требало да е така, нема причина, баш напротив. Веројатно ме мачи една состојба без надеж за промени. А не е нешто ново, ама стварно не знам зошто се чувствувам вака. Да беше во прашање ПМС, ќе разберев, ама којзнае што е ова... Многу сум прилагодлива, и можам да се помирам со секакви услови, состојби и ситуации. Ама повремено потиснатите работи излегуваат на површина. Сега сум во таква некоја фаза.
Денес се чуствувам толку мокно и силно што мислам дека земјината планета можам да ја вратам на прст како кошаркарска топка.
Сончево и ќе си умрам млада од (се зезам, прво вадење на душа со памукче и многу па потоа одам во Божји раце )
Ко цветна ливада Си подрипнувам во штикличиња, во моето прекрасно, џиш ама онака баш здраво зелено фустанче украсено со цветен црн брош кој ми иде да си го мириснам, иако реално знам дека би мирисал на лепак, и се радувам што е лето. Елиминирам фактори кои де факто се обидуваат да ми го исфлекаат денешното расположение, затоа што решена сум денес да сум лелеава, виткана, убава И си подпевнувам со Блок Парти молитва која се трудам често да си ја кажувам. Tonight make me unstoppable And I will charm I will slice I will dazzle them with my wit Tonight make me unstoppable And I will charm I will slice I will dazzle I will outshine them all Standing on the packed dance floor Amen to that! Денес не се чуствувам евентуално, денес сум баш конкретно задоволна и убава
Ми се спие, ама некогаш вреди и да ти се спие дури. Вредно се чувствувам, како осумте часа да сум ги одработала за денес.