Ете кај ми била маката Ќе одам да си се избањам, така можеби ќе почнам да се сакам себе си уба ќе сум, миризливка... а, ако не се засакам ќе си ја удавам тагата во сладоледон! Калории јуриш Пред ПМс синдром. А, туку, што правиме ако не се засакам себе си, а веќе некого си ...
Уморна сум и радо би си легнала, ама уште порадо би излегла со цурите да мавнам едно пивце на летна тераса, и тоа на крај да седнам и водата езерска да ме исплиска цела, задникот „кишка“ да ми го направи. Дехидрирав!
Нервозно. Сакам да одам надвор. Нервозно. Топло ми е. Нервозно. Ме нервираат. Нервозно. Зашто? Нервозно. Зашто не ми е зарасната ранава, па да можам да се бањам во базен, зашто? По долго испитувања, сфативме дека се чувствувам многу нервозно, надополнето, со нервозно. Злоба, злобчеста!
Жешко мн жешко и досадно успат ништо неможе да се праи на жешково .. т.е. може на базен да се иде .. алиии пустии срам од телово нема шансииии !
Се осеќам мнооооооооооогу весело, во моментов би си пуштила толку силна музика па нека цркнат комшиите Конечно дочекав и јас одмор, утре уживанција на плажа. ахх едвај чекам
загрижено бидејќи ќе патувам, а незнам како ќе се однесам, прилично тежок куфер, кога сум комплицирана до даска така ми е!
Малце се нервирам што не можам друштво за на плажа да си најдам (ах ние жените и таа проклета менструација ), ама па дома ми е ладничко, убаво, јас уште се мафтам по лефтерни пижамки и си пијам кафенце. Мх мх
Денес ми фалеше внимание од страна на дечко ми ! Целден беше на работа и цело време ау по 20 секунди муабет на телефон, а вечерва веќе беше уморен од напорниот ден ! Знам дека му беше напорен денот, а јас се чувствував како јас да сум напорната
Перверзно ги слушам денсам, лудувам..ма ги сакам бре! Оффи ме подсети на нив денес! http://www.youtube.com/watch?v=n8E27MgQQug
Дал месечников се наближува или е од времиштево не знам али се осеќам као избацена од поплава, како станав само нешто си кенкам и си се жалам, офффф аман...