Прекраснооооо што убаво било со климава зошто ќе умрам без неа Денов е прекрасен а се надевам и така ќе заврши . Едвај чекам да се залади да може да се излезе малку да се прошета на кеј едвај чекам љубовчето да си го видам си го сакам најмногу
Се беше таман, додека си гледав Пријатели, си кулирав... Ми текна да одам до ВЦ, ми текна на еден ИСКЛУЧИТЕЛНО кобен настан за моите живци и се изнервирав. Не ми е лесно, дефинитивно.
Малку како ладно да ми е, ама си облеков топлинки, се завиткав во кебе ... и еве сега супер сум фала на прашање
Too much love will kill you if you can't make up your mind torn between the lover and the love you leave behind. You're headed for disaster 'cos you never read the signs... too much love will kill you every time! Не ми годи слободното време, не ми годат неработните денови, не ми годи самотијата, не ми ни годат луѓето, не ми годи нетот, не ми годи ни музиката, ни филмовите, нити телевизија нити... ама баш ништо! То мач од се веќе и кога и да е ќе пукне. А, наскоро ќе е! Првите симптоми веќе се појавија. Ене, пред малку излегов од бањање... дур си го сапуњарев тоа косиштето им се свртев на плочките и осетив ко да ми се ругаат маму им нивна нечиста, сите можни прљавштини ги насобрале! Па коа земав една четка за рибање триј, триј, триј .. е ајде де Како и да е, по некој пола саат си се смирив и се избањав конечно и јас То је то. Повеќе во следното издание на луди и бесни.
Жапче, ме насмеа жими се!! Лудача А за ова првово, непогодбите во животов, и мене исто. Си мислам некогаш ми фали нешо,ретардирана една, вечно незадоволна
Kо да ми оди да се издерам...te voglio bene assaie,ma tanto tanto...и ехо...tanto,tanto,tanto...дур си ги гледам светликите на сопствената душа во бистрината и студенилото на магијата која требаше да биде вечно,вечно,вечно или дур умрам бар... Ми жежат очите кога ќе ги затворам,нешто ко душичкава денес. Објаснива среќа и необјаснива тага...само ние знаеме зошто,а јас пак најмногу. Необјаснива и припадливоста покрај некои луѓе со кои би кршел чинии во бес,а потоа би водел љубов на трпезариската маса. Живели бре...црвено вечерва.Почна и еве пљус до уште една до крајот. Реков ќе игнорирам,ал за едно смрдле смрдливо,не можам.Имам подраги особи од смрлива чарапа.Нека си ги грицка ноктите од нозете ако сака.Гад блес скрол. И тако...ми подзатреперува под грлово.Не ми оди да плачам,само сум страшно нетрпелива да ги фрлам семчињата што ги собирам 2 години за да дадам да си одбере најубави.Најмногу сум понудила,најмногу сум дала,ама најмногу и сум побарала.Не даваш,си одам...и си отидов,ама затоа сега...ќе си победам... Трпеливоста,принципите и лојалноста кон себе никогаш не изневеруваат,увек добијаш. Мучас грасијас,јас фатена,ама малце.Онака,колку за да тресам и да имам инспирација!(што би рекла мајка ми,дамски,да можеш да си ги соблечеш штиклите,а да не се затетеравиш,прабаба ми ја учела,ама мене ми текна и друго шо ќе им го кажувам на внуките !) Лил,љуби вас! Морав да се допунам...денес сфатив дека сите мужи гледаат во мене...мајка.А јас не сакам да бидам мајка! Маж,грамада,маж бе маж,за сите девојки маж...мене маче...другари,дечковци,удварачи...Ма какво бре,можат на мене да студираат психологија,манифестација на едипов комплекс,проектиран кон друг женски објект кој приликува на мајка.Не е смешно,ниту интересно.Сериозно.Сакам свои бебиња,па деца,па мажиња,не туѓи,израснати со заби и брада.Језиво.
Какко ГРДОТО ПАЈЧЕ Изолирана сум од све..сабајле преубо ми беше..првата личност што ја видов беше дечко ми преубо ми тргна денот ... Но све што е убаво кратко трае..така и ова..постои некоја чавка што ке ти урне расположение...Ејј па какви луге има околу мене се само дволични,лицемерни,никакви..само за да добијат нешто макар и е*ан денар дае само нивни да е ...почнувајки од мајка ми..циција,скржава,никаква..во право е дечко ми ја глупава сум што за сите ја берам нервозата..сакам да идам негде и да се утепам од плачење..немам војља за ништо..неможам ни да спијам ни ништо од толку што ми е ск*рчен овој пластичен однос од родителите а и сите околу мене..дај барем кажете што нечини..ее сеа баш ке имат ептен она пластичност помеѓу сите..да почнам од мајка ми и братучеда ми..знаеш сега ке доаѓаат овие од странство па мора да им се лижат за една маичка или 5 долари е*ани..глупави..па мојата ке правела вечера за роденденот..а ја кога и викав да носам другарки да идеме на пијачка ми вели не нема шанси..као пари немам а за неа има да купи маички,кошули,тренерки,пантолони и ред други работи...се само таа да се дотера,да се покаже меѓу чашиткиве..ако ја им чутам на сите само проблеми да нема низ дома..ако збирам све во мене што секој ден плачам како луда..ако ако ...АКО ПОЛУДАМ ДОБРО Е ТОА... господ да чува све јас,јас ова јас она...аман веке па и јас сум душа..и јас сакам..сакам малку слобода..како пиле во кафез сум да му е*ам..не е фер..немам ништо асално околу мене..освен дечко ми кој е мнооогу далеку.. ама пак таков е животов ..срање,никакков,катастрофа...
I'm findin' it hard to believe, we're in heaven! Ќе беше навистина како во рајот, само да не беше волку топло. Доколку ми се исполни желбава сите има лижавчиња да ве частам. Не знам колку е залудно, колку не е, колку треба да сменам, што треба да направам... И` оставам се` на судбината. Среќна сум...
Изнервирано зошто си останав без багаж, и пто ќе треба да троша пари за четки за заби, долни вешови и глупости кога имам само се заглавени некаде у Амстердам.. уххх! Пукам!
Пријатно сум изненадена од еден пријателски гест. Главава ми пулсира, стомакот тапо удира, и така. Топло ми е внатре, во градиве.
Tonight I wanna cry Alone in this house again tonight I got the TV on, the sound turned down and a bottle of wine There's pictures of you and I on the walls around me The way that it was and could have been surrounds me I'll never get over you walkin' away (Chorus I've never been the kind to ever let my feelings show And I thought that bein' strong meant never losin' your self-control But I'm just drunk enough to let go of my pain To hell with my pride, let it fall like rain From my eyes Tonight I wanna cry Would it help if I turned a sad song on "All By Myself" would sure hit me hard now that you're gone Or maybe unfold some old yellow lost love letters It's gonna hurt bad before it gets better But I'll never get over you by hidin' this way I've never been the kind to ever let my feelings show And I thought that bein' strong meant never losin' your self-control But I'm just drunk enough to let go of my pain To hell with my pride, let it fall like rain From my eyes Tonight I wanna cry I've never been the kind to ever let my feelings show And I thought that bein' strong meant never losin' your self-control But I'm just drunk enough to let go of my pain To hell with this pride, let it fall like rain From my eyes Tonight I wanna cry E баш така се осеќам....
Вери најс, малку уморно ама најс. И не можам да прекинам да се клештам, имам една идиотска насмевка на лицево.. пробав да спијам, т.е. да преспијам, ама ми текнуваат глупости од вчера што се смеевме и почнувам да се кркотам.