моето вообичаено животно чувство - разочараност! од што? од се.Расположението ми е up, down, down, down, up(a little), down, down, dowwwwn! значи имам чусвство дека се што за кое што сонував јас му се исполнува така совршено како што си го замислував на други на пример лани, гледајќи го СП сонував, мечтаев за Шпаниај, и прекрасни дестина дена поминати таму...и се разбира да го посетам Ноукамп...другарките мислеа дека сум пренесена, однесена и каожко и секогаш само се глупирам. и што се случи? годинава скоро сите појдо дестина дена Шпанија, огромно друштво, забава и сето то а јас си седев дома и очајував. Мојата бивша симпатија...се што мислев дека би можеле да правиме заедно тој го прави со друга сега и му оди супер, онака како што јас мислев дека би функционирале заедно И затрескана сум во тип, затрескана, ама затрескана, а тој не ме ни познава и жешко е, и грдо е, и досадно е.....и илјада др темно гриави работи Животе, зошто си толку нерамномерен кон сите, неправеден, чуден? барем одвреме навреме подарувај некоја причина за насмевка, нешто што би не држело “живи’’ некое време! I need this
Ја читав ФБИ како се жали од стомакот, да си промрчам и јас....пивтија или пача како милувате да ја ословувате така, ете таков е и мојов.....сега си ги гледам сликите од плажа, на три спрата ми се превиткува сомаков Рамно, мазно, секси, затегнато стомаче каде ли отиде Пу бе мрчатоски настроена сум, а плус и плус го мразам ова тајм легов со америка ми се иде да го препливам океанон
Чувствувам како да се топам,и не е баш пријатно чувството ова преминување во друга агрегатна состојба.Него се тешам дека така кинам кила Се наспав конечно,и уште би спиела.Се чувствувам ко без желба за било што на овие 40 степени.
убаво, располозено,без причина, по дома си играм и пеам ех... за нас зените и тоа каков лек е шопингот шоп шопинг-шоп шопинг
Поспано. Спиев до 12 ипол, и цееел ден се оптегав на двоседот. Па ако де, секој си заслужува одморче.
Секси и заводливо. Ведро и насмеано. Сјајно и бело. Летно и жешко. Праќам бодликави погледи наоколу, заведувам, намигнувам...I feel flirtatious
Еее денес убав ден, иако рано станав и иако не сум наспана баш. Топлото време ме поткрева полека полека, духот ми го поткрева, а јас летна полетна си мафтам со прстињава на нозеве и се радувам на убавата боја на ноктите. Ех...