Моментално се чувствувам фино, ни баш добро ни толку лошо, можам да кажам дкеа никако не се чувствувам, само знам дека ми недостигаат некои луѓе, кај ми се сакам да сум со нив, да сум си најсреќна на цел свет, ама изгледа обраното ми се случува...ама сепак сум добро
imav prekrasna vecer pa sea malce mamurno ali sepak sum srekna stanav majkami imase napraeno rucek rucav sea tro na net pa ke sednam tro da poucam i taka sekojdnevnost denov
Паа се чуствувам ок, ни мн добро ни мн лошо...не искочив никаде вчера, денеска спиев до касно и веројатно затоа сум малку тапа
Бљак.... ...СО СВОЈ КАМЕН ПО СВОЈА ГЛАВА морееееееееее така ми треба....наивно наивно глупо створење сум ти јас....веќе доверба во НИКОЈ....се колнам...во мојов живот од денес натака на никој нема да верувам
e enca..jas odamna toa si go imam kako pravilo:nikomu ne veruvam poveke..gori se,gori se..e pa me izgorea..
Многу изморено од плакањето и пискањето по дома. Сфатив дека повеќе немам најдобра другарка. Моите другарки се овде кога треба да се излегува...во последно време имам чуство дека неможам да и се доверам.
Хах,како се чувствувам... :roll: ПMС,значи вака own: Гладно,подуен ми е стомакот,не можам да јадам...а ми се јаде брееее own: Тоа што сакам нема own: Значи се на се :даун.Упс,заборавив,концентрација максимум,ама за спиење,а за учење,скраја да е
Вљубено, се’ повеќе и повеќе... Прекрасно. Се најадов чипс со сос, кифлички што сама си ги замесив и испеков, после тоа пиев сок, јадев темно чоколадо. Се чувствувам како топка што се тркала низ животот Но, среќна сум. Без особена причина. Тука сум, жива здрава. Читам и размислувам. Си ставам по едно ливче на трите книги што паралелно сакам, а и морам да ги прочитам. Слушам џез, па ќе влета некоја Пласибо - песна и се сликам себеси во огледало слушајќи ги стиховите...
Супер. Решив од денес да држам диета, и за разлика од некои претходни обиди кога диетата сум ја доживувала како казна, денес ја доживувам како награда. Значи тоа е тоа, и значи дека сум претерала Исто така решив да видам повеќе сметка за себе, а и за децата (сопругот голем е, може сам да си води сметка ). И решив да спијам повеќе, бидејќи кога сум наспана (а тоа е ретко) сум друг човек. Затоа, од сега, легнување во 11.30, станување во 7.30. Мора да се спие 8 часа. Може за нова година затаив со одлуките, ама еве се разбудив од зимски сон Многу сакам да правам планови, и затоа сега сум мноогу среќна
Невообичаено расположена како за во понеделник и нестрплива ...чекам Big Boss да дојде па да му кажам дека за 2 недели планирам одмор да земам...планот е скроен, куферот може да се спакува и за пола саат, само уште дозвола и потпис за одмор и летаааам...
Па понеделички...одсекогаш највеќе сум го мразела понеделник...ама па и не ми е толку лошо,малку сум изморена бидејки цел викенд учев нешто, а и синоќа седев до доцна,па и сега уште нешто доучувам,аман едвај чекам да помине овој период кога ги редат оценките па да здивнам малце Онака не сум тажна,ниту кој знае колку среќна ама знам дека ќе ми се подобри расположението кога ќе излезам на убавото сонценце надвор П.С.Ви посакувам пријатен ден и пријатана работна недела...колку што може да биде пријатна
Супер, чекам гости па морав да станам порано да средам по дома, да направам ручек и сега си седам на форум и чекам да заѕвони ѕвончето
jas kako se oseka... umorna od vikendot... stanav profesionalna cistacka doma iscistiv skoro se... denes od sabajle kup sostanoci na rabota... i umorna... no srekna poradi sonceto... ne iskoristiv pauza pa taman sega e prilika da prosetam malku... da si kupam cokolatce... i da se osvezam nadvor...