Ми се спие повеќе од се, замислена сум, и се сомневам во сите. Сите се криви. И некако се чувствувам како да сакам да заминам засекогаш.
Кога си имам гага психо-терапија, како може... одлично побогу! Денеска сум ретро! Бавно бавно се покриваат сите етапи од животот. Времето на борбите со земја и патлиџани беше денеска на дневен ред. Прекрасно дете, ама не попрекрасно од мене сепак, јас го имам тронот во лудориите... мој е и само мој! Штета што немало кој да го сними тоа неговото... да не го кажеше тој за мене, не ќе ми текнеше дека баш тоа и недостига, видео за злосторствата и правдините.
cudno uste rano rano planiram kaj ke se bide ovaa nok na izleguvane uste nekolku dusi da potvrdat i dogovoreno e se
Преубаво... преубаво си поминав, на преубаво сонце, со преубаво друштво. И уште еднаш се потврди фактот дека кога излегуваш со луѓе кои баш и не ти се познати, поубаво си поминуваш. Waiting for tonight
Нат гуд ет ол. Сје*ало ме пмс. Со никој не сум во добри односи, дури ни со себеси ... Ах, доаѓаат тешки неколку денови. Шитензи на квадрат. Свесно упропастувам се а не можам против тоа ... јбг прочиче