Како се чувствувате денес?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Lilit, 26 ноември 2009.

1. Ulata

Ulata Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    100
    Ужаснооооооо ;( ;( :devil: :devil:

2. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Уфф безвеза, ептен. |(
    Супер бев се додека не се напив кафе со другарка ми.
    Ме наполни со таква чудна енергија ... не можам да опишам. |(
    Ме исцрпи тотално со нејзиното глупаво и сељачко однесување.

3. Denna

Denna Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    87
    Сабота вечер,а дома сум. Како може да се чувствувам?! Најгрдо на свет. Ми се плаче,а неможам. Незнам зошто би плачела. Како да имам нешто во грлото,заглавено.
    Сосем сама сум. Немам никој. Ни него го нема,си ужива некаде. Ни цигари немам, ах, проклетство.....Слушам Ејми Вајнхаус,одамна ја немав слушано,којзнае шо филм ме имаше мавнато, ама сега со посранава вечер-комплетно ми одговара. Сакам да сум ко неа, ете така да си се изживеам, се да си напраам шо си сакам и на крај да ме снема од Гнасава Живот. Ем брчки нема да доживеам :lol: ...леле идиот, се заебавам, ц.ц.ц. ваљда први знаци на лудило: на моменти смешно ми е, после се понашам ко некој дома да умрел, после сите ме нервираат.....Не е ПМС. Ами што е?!
    А сепак да идам да си купам цигари?...по дождот, без чадор, ко клошар некој, таман да ми се навитка пегланава коса шо ја спремав божем за излегување а сеа седам тука и цимолам :fubar:
    Се мразаааааааааааааааааааааам!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :headbang:

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  4. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Ко поткожно влакно. Денеска сите ги нервирам :^)

5. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.824
    Ќе излегувам да... ама фактот што нема да сум со друштвото од сношти не ми прави баш ќеф. Можда малце сурово спрема оние со кои вечерва ќе излегувам (кои ми се многу драги), ама па онака како што си поминав сношти долго време си немав поминато.

6. EnnieFabulous

EnnieFabulous Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    400
    Домаќински.

7. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.938
    Допаѓања:
    108.304
    нервозно :devil:

8. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Поднапиено , уморно , скиснато ... |( .Видов многу личности кои нејќев да ги видам ... Ми испаднаа во друштво падобрани кои не можам да ги смислам нив , нивните гримаси , и нивните трачарења за се живо |( . Почна малце и главчево да не ме слуша . Тоа во комбинација со алкохол и ПМС е страшно добра комбинација .... :tmi:

Ау добро е што вечерва заврши ...

9. cool-girl

cool-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    160
  10. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    643
    Допаѓања:
    607
    :yawn: :yawn: :yawn: ....цел ден ќе ми биде ваков осеќам..ми треба еден ред бул :lol:

11. TeddyS

TeddyS Истакнат член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    121
    Депресивно , осамено :worried:

12. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Денес онака, убавко! Ама помислата дека од утре се ќе ми биде празно без него ме убива!!! ;( ...

13. Smileeee

Smileeee Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2011
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    75
    Ненормалноооо....како да сум пушела џоинт! :rofl:

14. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Викендов помина тапа џонсон. Ништо не направив од се што планирав, ама осечам се некако испуњено, сречно, као Сречко катанецот, хепи бе хепи. Да имав опаш сега ќе врткав со него.. ми недостига таков детаљ на телово, баш би била кул, ко онаа девојката на Травел&Ливинг што си носеше опавче од ракун како моден додаток на се и сешто, пошто битен дел од нејзината личност и не си го даваше ама за ништо на свет (ок, на крајот сепак пукна де, се расплака кога и го земаа :D). Е, така некако ја се осеќам, само што мене ми треба тој опаш, за извесни ситуации кога имам желба да мрднам со него од среќа, пошто пак без него во ситуации на нервоза, кога ми е одземена можноста да се вртам да си го гризнам тој бушман може озбилно да се мрднам, како ми тргнало :D ... коа веќе не се мрдам од место сосем нормално де.
    И причини милиони, повод еден, но вреден, битен колку и битноста на она „се’“ за да биде цело, пошто нели, цело е кога има се дрн дрн јариња, весели магариња.
    You may murder me but you can't kill me :D глупост од моја страна, но што да правам имам и такви моменти бар неколку пати во денот.
    Укапирав конечно, нешто што одамна го знаев, ама мозоков го блокираше, се трудеше де... не му кладов дикат пфф, едноставно поради милиони причини, пак повод нити еден за да се стори нешто поинакво од веќе стореното.
    Еден е изворот на мојот бес. Еден е човекот што ми создава виулици во главата и телото. И фино е да си имаш документиран пост напишан по секоја некоја тотално придушена пукотница, која останала само внатре, богами да...
    Спремни сме за од утре пак да пригушиме нешто, некое ново поредно ступидно поведение, да спасиме ситуација за доброто на глутницата, пошто не чини да делиш од неа и да се надеваме дека во најскоро време коцката ќе падне на моја боја, па ќе можам со и во мир да си одам.
    И немам и не сакам да барам издувни вентили ...ја хочу само пљесак :D низ животов. Едноставно ама доволно комплицирано да е.

На Breezy и 2468 им се допаѓа ова.
  15. unhappyy

unhappyy Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    147
    Пореметена,љута..никако..а утре се надевам дупла доза од ова денеска за да истепам некого :devil:

16. Teresa94

Teresa94 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2011
    Пораки:
    326
    Допаѓања:
    108
    Лошоо :sweat:
    Ме боли стомакот цеел ден :puke:

17. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    :drunk: :drunk:
    Имам чувство дека во секој момент ќе исповратам се врз лаптопот :drunk: :drunk:

18. Tanny

Tanny Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    401
    лошо.
    главата ме боле :(

19. Breezy

Breezy Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    476
    Допаѓања:
    767
    Energy saving mode. :yawn:

20. barbiche

barbiche Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2011
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    120
    Mе кине стомакот на чисто :@ ..ама не се давам така лесно !!

мора сили да соберам за вечер :)