1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како се чувствувате денес?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Lilit, 26 ноември 2009.

1. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Уфффф напнато, нервозно :devil: еве така се чувствувам :sweat: што ќе правам со мојава емоционална душа :(

2. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.452
    Допаѓања:
    5.415
    како дома хехех па да и дома сум си и се чуствувам веднаш попријатно. Тек сега сваќам зошто викаат дома си е дома. Топ друштво, вртење на скаричка, расположение до максимум и ете така расположена очекувам да го довршам денешниот ден :lol: :lol:

3. theAristoCat

theAristoCat Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    442
    Допаѓања:
    384
    нервозно,депресивно..
    како да сум во некој црно бел свет.

4. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Некако недефинирано
    сабајле ми беше топ, со него до мене и насмевка од уво до уво
    сеа сама дома некако тажна и депресивна
    не бе не... не можам да се изначудам како брзо ми се менува расположението :?:

5. Teresa94

Teresa94 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2011
    Пораки:
    326
    Допаѓања:
    108
    Најлошооо!!!!!! ;(

6. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.817
    Еј некако шашаво оклештено и среќно, не знам дури ни да објаснам битно убаво ми е 8)

Додуше 3 дена по ред си мислам дека е понеделник, ама убаво ми е. Хронично ненаспано, очи на пола копје, ама пак ќе речам - убаво ми е.

Као да сам оно, лимунаду попила. Ама овојпат стварно :D

7. Seznajka2

Seznajka2 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    590
    Допаѓања:
    120
    Денес уште рано на сабајле се чуствувам секси :$ :)

8. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Празно, шупливо, како јаболко паднато на земја, кое дури и црвот го напуштило.
    Мејдеј, мејдеј... мен даун! Ај рипит, мен даун.. оув’р!
    Си ги мразам соништата. Мразам се во мене, што ме тера да знам. Уште повеќе пак мразам кога не сонувам или просто не помнам... кога не знам.
    Размислував. Колку работи се променети од тогаш до денеска?!? Премногу. Но, ништо важно.. ништо убаво. Јас, најмногу..
    И, зашто да знаеш нешто, што не можеш да го промениш.. што потреба да знаеш, кога секако не ќе ти дозволат да си го земеш со себе. Ги мразам летото. Порано ги сакав, премногу. Сега, само чекам да помине.

9. something

something Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2011
    Пораки:
    467
    Допаѓања:
    1.416
    Супер сум денес :D имам испанирано кај ќе одам и што ќе правам и раат сум, а ако немав ќе беше друга прича :lol:

10. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.253
    Допаѓања:
    67.799
    Никако и за никаде.

11. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Не баш најдобро :worried:
    Носот ми тече цел ден и главата ми пука :sweat:
    Изгледа се синуси :?:

12. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Здравје: исто ко вчера.
    Дух: на многу повисоко ниво од вчера. И‘ се радувам на вечерната коктел-средба :d:

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Breezy

Breezy Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    476
    Допаѓања:
    767
    Убаво, на свој начин. [​IMG]

14. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Се моли чиката, што ги потпишува дозволите да се јави на рецепција!
    Потребна ми е рехабилитација од животов. Нешто, што да е! Едноставно да се деси, алго махико... да се разбудам на некое сосема друго место. Ако ти се чини невозможно, тогаш да се разбудам без да ја помнам прошлата вечер, ден, недела, месец...години.
    Може?!? Ако може ок, ако не може, тогаш ок ќе ми е и да одлетам сама. Ти направи да ми се погодат тоа коцките за полетување. Одлетам, немам предвид „да ги употребам крилјава со пердувите“, што ги немам. Никогаш себе си не се сматрав за сврх-лепота, нема ни сега.
    Ум сум јас, затоа би со авион да патувам.
    По... некако неубаво се чувствувам денеска. Имам глад за сто души, макар што телово ми се чини ко да го напуштиле сите живи. Некако како исцрпен е стомаков од мелење и домелување, фала Богу за болештињево, што го фатија :D иначе ќе мелеше ништо.
    Село је ремек дело, али јаа не сум селско ремек дело. А, што фино ми изгледаше шетање боса, шлапкање во вода... ајде викендов друга локација избирам за медитирање или евентуално балетанки ќе си носам нон-стоп и нема да трчам со кучиња по дождот. Пораснав од прошлата недела за цел микромилиметар.
    Ме пореметија луѓево. Во еден ден цела банда свадбари ме открија по мреживе за социјализација. Аман, од кај таа идеја да прашувате за мене, која сум што сум, од кај сум зашто сум. За социјализација секако не сум! Толку ли занимлив лик сум.
    Изгледа моето неумеење да вијам орца ги плени. Ма до тангото е. Ме бендисаа како им ги цапкам нозете, тоа ќе да е.
    Уморна сум. А, реално ништо физички исцрпувачки немам направено. Се е на психа да, да... баш се! Аман веќе. Пре би да ги преспијам сите муабети, сите филмови, сите кафиња и ѕенѕања или евентуално да си најдам некој попрофесионалец од мене во разговарање со себе и за рака да го носам. Каде јас, таму и тој... џаст токинг :talk: дет вил ду ми гуд.
    Му ги реков сите работи што ги мислев и мислам. Грди се, да. Ружни, абе ептем. Жалам?!? Секако. Но бев искрена, пак и си заслужи да ги чуе. Негово е како ќе ги прифати. Јас сум уморна од мижење и преправање. Не ми личи да глумам „добро ми е“ кога не ми. Пробав веќе тоа и не се најдов во улогата.
    Сонував синоќа цел куп стари папучи, сандали и кондури, како ги редам подредувам во ходникот. Ги туркам позади врата за да не ми се гледаат и тоа го правам со таква посветеност, чиниш гости ќе ми дојдат дома, пак да има место за нивните.
    Толку изгледа и официјално од љубовниов живот, бар за некое време. Мислам, ептем се преморив од љубов.. па дај сеа да одморам. И после одмор, одмор, да се одморам од одморов. Ко од Црна Гора да е мајка ми. Се пореметив скроз. И после ај кажи староста носи мудрост :D ЗА КОГО КАКО БАТКА!

На julie77 и LilBaby им се допаѓа ова.
  15. wild.cat

wild.cat Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    28
    расположено сабајлечки (кивнав правдина :D :D ) .. исполнето со многуууууу многуууу љубов ако малце ме боли стомакот не се забележва во се то :D

16. lola-86

lola-86 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    198
    ЛОШО......не сум расположена воопшто.

17. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.284
    Денеска се чувствувам лелеаво, пеперудесто, насмеано- дали дека речиси ми помина настинката, дали дека вчера си поминав преубаво, ама денес сум пуфче :sun:

Се надевам дека така ќе продолжам да се чувствувам и до крајот на денот, па и понатаму :angel: .

На LivingGlam, Sparks и Phyramide им се допаѓа ова.
  18. mamma-mia

mamma-mia Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    1.039
    Допаѓања:
    2.274
    точно е 14:44 а јас од сабајлево ги сменав сите можни емоции.. среќна, па тажна, рамнодушна..

19. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Данас сам ОК :)

20. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на: