окезена 500 без разлика шо е понеделник иако мразам понеделници како и недела и малку ненаспиена али нема гајле
preubo obicno kako so ke mi bide ponedelnik taka mi e cela nedela od sabajle na uciliste tro testoj ispitvanja ama namsevkata seuste stoese potoa izlegov go prosetav sirokiot sokak i nekoj licnosti se obidoja dami go smenat raspolozenieto no ne uspeja se custvuvam najubavo kako zaljubena hahahha
Кога е вакво времето се што ми треба е ....добар пријател,пари во џеб,патики на нозе,фотоапарат,неизмерната љубов кон Скопје и кафе пред зајдисонце затоа што нели лаже убавото време,го преценуваш,па токму пред зајдисонце заладува и си викаше е требаше внатре да седиме,па голема преселба на народите... Сонце надвор,хепи моуд-он! Криво ми е само што касно станав...и криво ми е што имам навика задолжително да се бањам пред било какво излегување од дома што реално не секогаш е нужна потреба и мирисам поубаво од расцветана цреша и ми троши драгоцени минути од денот,ми краде моменти и сончев зрак...компулсивни растројства малееее... И да...се спремам за формат брејн,во фаза сум на режење цд-ња,реогранизација,мучкање,фучкање,тучкање на саканата форма на живеење,а не живуркање,иако баш уште три недели нема да имам доволно простор за менврирање и тоа она кружното. Морам да научам да се будам без стрес,да престанам механички да ги правам дневните рутини по одреден редослед,да мислам што да облечам уште пред да отворам очи,да седам на штрек пиејќи кафе и мислејќи на опасно многуте обврски и конечно,периодов не е за долги спиења ко денес,мечките одамна тргнаа во лов,периодот на хибернација помина! Да резимираме,ќе ме направите чукната...сакам недели,сакам понеделници,сакам предизвици,не сакам вторници!Утре беше денот што требаше доцна да го станам,а не денес!
Дефинитивно ненаспана. Уште се чудам зошто сношти не се напив некоја чашка пелинковац и не заспав веднаш?! Да, среќна сум штом го чув тој убав глас, макар и на телефон. Обични прашања и потпрашања кои будат желба за силна прегратка...
Mи ту Ама далеку подобро од вчера.Промена на расположението,двесте на саат :roll: И најадено.Уф што убава пица ми направи брат ми .
dobro,se privknuvam na novoto rabotno mesto,ne e loso,ama staroto mi bese kade kade bolje ama koj te pita me faka promaja a mnogu me nervira toa zaso sum si nezna na zdravje :? i baska blisku do slatkara,znam deka ke jadam slatki mnogu i niso od slabeenjeto
Што знам,на моменти добро,на моменти нервозно,па и главата на паузи ме боли и кога ке видиш мешано :?
Зошто 2468? Се случило нешто? Јас денес сум си топ Цел ден се акам натаму наваму, слушнав убави вести, обновив пријателства и така
Чукнато. Ме боли, т.е боде нешто под левата града, ко да имам изместено некое ребро Цел ден јадам и не ми е убаво некако јадењето. Знаете, онака како кога ќе се најадете без мерак. Ама знам зошто е така. Цел ден сум нешто пред компјутер, читам онлајн работи што ми требаат утре за на факс, и седнат цел ден не се јаде, едноставно не се вари храната убаво. Затоа утре се ставам на режим - овошје и јогурт, зошто мачно ми е веќе од компири, тесто, месо и чоколади. Сакам да сум некаде кај што сега е топло, да ме масира некој со масло на плажа,да си пијам коктелче и да се релаксирам.
Shelea и јас истото го решив минатата недела да се скарам со се што е мрсно и и тешко и издржав само до недела т.е. вчера кога бев на традиционален ручек каја баба па се изнајадов се и сешто,а и денес некако не престанав сега се чувствувам баш како буренце со полн стомак и мачно ми е :? од утре мислам пак на лесна храна ќе се фрлам
Во исчекување како и последните неколку дена, ама веќе почна она неподносливо чекање,исчекување,проверување и нервозирање...Чудно се чувствувам, многу прашања без одговор, многу несредени мисли, еден куп обврски што само мене ме чекаат..Радо би да заспијам и да се пробудам во некои подобри времиња..
Пред малку станав, и морав да читам нешто на компјутер, и еве ме и овде. Некако имам позитивно чувство за денов, не знам зошто. Ќе каснам на прво предавање, ме мрзи да бидам секогаш точна Си направив кафе, цедевита, слушам Џез ФМ, си одбрав комбинација што ќе ја носам на факултет, го наполнив ранецот како првооделенец со книги и некоја мандарина и одам да го зграбам денов! Денес сум до 6 на факс, ќе биде лудо, ама ако... Барем продуктивно ми е потрошено времето. Поздрав драги жени ранобудни! Шилеа.
Добро се чувствувам денес, после незнам колку време станав наспана во 10 часот, надвор е пријатно и пријатно се чувствувам и јас поздрав до сите, одамна не сум се чувствувала пријатно и расположени иако сум малку настината
Денес го променив расположението 100 пати На моменти скокав од среќа... на моменти ми се плачеше Среќа времево беше убаво... па се на се убаво си поминав