http://www.youtube.com/watch?v=7BT4BUbM ... re=related Како песнава. Детство и чистота. Наспроти се’.
Симпатично би рекла. Ноќта беше прекрасна и страсна, мхм. Изгужвани фустани, кошули.... обувки оставени сред соба.... а да, и добро вино, пред тоа. А после виното, флертував со дечко ми.... Аииии... како прв пат да беше.... Е тек после гужван фустан. Убаво чувство. Прекрасно. Денеска малку мамурна. Онака, чувство после алкохолче нели, добро познато. И ептен ми се заминува некаде, на крај на светот, да. Со него, сами. Живот сосема непознат и за двајцата, а само ние се познаваме, доволно е. Ќе успееме и така. Ииии, јас не сум јас ако не промрчам нешто. Ама веќе почнав да си се игнорирам самата себе, најубаво така. Интуиција, претчувство.... ваква состојба, таква, поинаква... не дозволувам да ми уништи расположение. Цмок.
Катастрофа после стресната вечер откако направивмее “мала“ сообраќајка.Ме боле главата (оти си а треснав) и раката (и неа а забодив) и + на сета таа мамурна од алкохолот ...
Мене ми е убаво Уживав на тераса во поглед на полната месечина, се додека комшиВката не ми рокна некоја музика и ме избрка многу е простичка ама ај....баталете Цел ден се смеам на глупостите од сношти освен што се истакнав со играње повеќе од невестата на свадбата па и оро прва водев....врвот беше кога пред да си одам фрлив поглед на масата и немаше место од чаши и флаши ДА сабајле ме болеше глава, ама кога за секоја песна требаше да наздравам тоа е Успеав и да ја проголтам вечерата уз муабет за 69-ка Весела, безобразна и (по малку) луда Гоу