Како се чувствувате денес?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Lilit, 26 ноември 2009.

1. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    .... Чудно. Нервозата уште не ми поминува. Напротив, само ми расте. :x

2. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    Neznam ni jas izmesani emocii imam srekno,no i tazno vo isto vreme

3. FeminaAddicted

FeminaAddicted Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2010
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    Онака опуштено, си пијам сок се релаксирам, ама не ми е нешто посебно убаво :)

4. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Како се чуствувам? Онака добро,по малце ме приболува главчево,помина пмс ама некако како остатоци од него да има,па зато ме приболува :D а и ми се спие некако,ништо не ми се прави,не ми се мисли,ништо ама баш ништо,а на моменти се чуствувам меланхолично.Инаку во глобала некако ок,така само добро се чуствувам и ништо повеќе.

5. BlueEye

BlueEye Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2010
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    29
    denot sto najmnogu go nekam e vtornik ama dobro pominav cel den setav nekolku sati se pribrav posle pak izlegov i presrekna sum za nekoj raboti so sum izgubila nadez i sea mi izleguvaat vo preseret i to vo vtornik :D :D

6. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.454
    катастрофа......страшно е тоа колку неможам да простам....нема и нема и немаааа...........по цена и на мојот живот......

7. emce-kremce

emce-kremce Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    1.161
    Допаѓања:
    101
    одвратно... згрозена од сите медиумски шпекулации... од сите трагични и грозоморни убиства.. и се прашувам до кога ќе слушаме само трагедии?????

8. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    ISTO :x :( :(

9. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    kako se osekam... pa edvaj pisuvam i edvaj funkcioniram na rabota... sinoka se zanesovme vo castenjeto i slavenjeto :lol: :lol: :lol:

10. Pain

Pain Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    45
    Среда ... ммм мојот омилен ден. од секогаш сум го сакала и секогаш ми поминвала најубаво со смеење и сл, па затоа се чуствувам многу многу многу среќно :lol: :lol: :lol: :lol: и расположена ооо да да :) :) .Ама сепак чуствувам и мала тага затоа што во овој момент не сум со мојата омилена личност т.е. со мојот дечко, на ова време да се прошетаме, али се ближи петок како и да е, ќе си бидам је је је :lol: :lol: :lol:

11. glow

glow Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    3.023
    Допаѓања:
    1.264
    Пред се олеснето и одморено, но со главоболка и болки во стомакот. Ама ако! Нека боли! Среќна сум. :mrgreen: :mrgreen:

12. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Преморена сум пред се . . . Толку вложен труд - за ништо ! :Down: :Down: :Down: Незнаат некои луѓе да ценат некои работи.
    Чувствувам дека се разболувам... лошо ми е многу,ме боли глава,грло ...
    Со еден збор КАТАСТРОФА ! :Down: :Down:

13. WildAngel

WildAngel Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    1.012
    Допаѓања:
    108
    хммм...?!?! Супер бре луге утре и ако е работен ден јас ке одам на екскурзија преку школото па така да се чувствувам убаво!!! :D :D :D :up:

14. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.839
    Допаѓања:
    163.292
    Ок,си слушам радио.
    Средив голем дел од материјалот за испит.Спиев и царски се нагостив,сега кафе ми следи и втора рунда учење.
    Се израдував дека е облачно затоа што денов е предвидено да го седам дома и кога тоа сонцееее...сакам надвор.Скиснав ко тесто више.
    Убаво,округло,не-толку топло сонце!И муабетот што времево ќе го направи за викендов...ќе се раскости од врнење,може и некој ураган ќе фати!Абе непрокопсано!
    Лани ова време ја отворив сезоната бегање од факс,шетање во парк и грицкање сончоглед! :D
    И така...ми се тресеше...приетно! :ugeek:

15. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.522
    Преморена.
    Еве сега и се избањав, да ги опуштам мускулите, да се релаксирам, ама пак тешко. Како и да е, пријатно ми беше шетањето со мама низ чаршијата, од бутик во бутик, плаќање сметки еден куп, убавиот муабет, смешки, коментари.
    И среќна сум, си ја видов внуката - душичка, 2 дена нема да ја видам и ми фалит, порасна малото, косето станува се побујно =))

16. girl23

girl23 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    33
    Па се чуствувам добро...само добро... и тоа ке да е проблемот .. :roll: Сакам да се чуствувам ентузијастички ама изгледа ке почекам још неки дан :roll:

17. E.C.I

E.C.I Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2010
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    7
    од лич но!!(го поделив на слогови дури од шо ми е убаво хаха за ефект) :D :D :D

18. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Сеуште нервозно, а стварно незнам зошто воопшто ја мавам од кантар.
    Ме фаќа и некоја натаженост. Еве ми го Грашо на ТВ, а сакам и на концерт да одам, ама нема :(
    Ај ваљда има место и за мене на Земјава. Ќе ме собере негде се надевам.
    Ама пак ме фати ентузијазам некој. Едвај чекам да поминат полагањата матури и такви глупости, па да се фрлам на работа меѓу многу луѓе.

19. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    па - па -паникааааааа ме фаќа паникаааааааааа ете така :worried:ilent:
    и мрза огромна ме има фатено и тоа во комбинација е фатално :lol: :lol: :lol:

20. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Крваво :lol:
    Онаку ОК,ми се вртат лекциите низ памет,ама некако без ред :roll: па се надевам дека концентрацијата нема да ме изневери овие дена!Ама се надевам ;)