Како се чуствувам? Онака добро,по малце ме приболува главчево,помина пмс ама некако како остатоци од него да има,па зато ме приболува а и ми се спие некако,ништо не ми се прави,не ми се мисли,ништо ама баш ништо,а на моменти се чуствувам меланхолично.Инаку во глобала некако ок,така само добро се чуствувам и ништо повеќе.
denot sto najmnogu go nekam e vtornik ama dobro pominav cel den setav nekolku sati se pribrav posle pak izlegov i presrekna sum za nekoj raboti so sum izgubila nadez i sea mi izleguvaat vo preseret i to vo vtornik
катастрофа......страшно е тоа колку неможам да простам....нема и нема и немаааа...........по цена и на мојот живот......
одвратно... згрозена од сите медиумски шпекулации... од сите трагични и грозоморни убиства.. и се прашувам до кога ќе слушаме само трагедии?????
kako se osekam... pa edvaj pisuvam i edvaj funkcioniram na rabota... sinoka se zanesovme vo castenjeto i slavenjeto
Среда ... ммм мојот омилен ден. од секогаш сум го сакала и секогаш ми поминвала најубаво со смеење и сл, па затоа се чуствувам многу многу многу среќно и расположена ооо да да .Ама сепак чуствувам и мала тага затоа што во овој момент не сум со мојата омилена личност т.е. со мојот дечко, на ова време да се прошетаме, али се ближи петок како и да е, ќе си бидам је је је
Пред се олеснето и одморено, но со главоболка и болки во стомакот. Ама ако! Нека боли! Среќна сум. :mrgreen: :mrgreen:
Преморена сум пред се . . . Толку вложен труд - за ништо ! own: own: own: Незнаат некои луѓе да ценат некои работи. Чувствувам дека се разболувам... лошо ми е многу,ме боли глава,грло ... Со еден збор КАТАСТРОФА ! own: own:
хммм...?!?! Супер бре луге утре и ако е работен ден јас ке одам на екскурзија преку школото па така да се чувствувам убаво!!! :up:
Ок,си слушам радио. Средив голем дел од материјалот за испит.Спиев и царски се нагостив,сега кафе ми следи и втора рунда учење. Се израдував дека е облачно затоа што денов е предвидено да го седам дома и кога тоа сонцееее...сакам надвор.Скиснав ко тесто више. Убаво,округло,не-толку топло сонце!И муабетот што времево ќе го направи за викендов...ќе се раскости од врнење,може и некој ураган ќе фати!Абе непрокопсано! Лани ова време ја отворив сезоната бегање од факс,шетање во парк и грицкање сончоглед! И така...ми се тресеше...приетно! :ugeek:
Преморена. Еве сега и се избањав, да ги опуштам мускулите, да се релаксирам, ама пак тешко. Како и да е, пријатно ми беше шетањето со мама низ чаршијата, од бутик во бутик, плаќање сметки еден куп, убавиот муабет, смешки, коментари. И среќна сум, си ја видов внуката - душичка, 2 дена нема да ја видам и ми фалит, порасна малото, косето станува се побујно =))
Па се чуствувам добро...само добро... и тоа ке да е проблемот .. :roll: Сакам да се чуствувам ентузијастички ама изгледа ке почекам још неки дан :roll:
Сеуште нервозно, а стварно незнам зошто воопшто ја мавам од кантар. Ме фаќа и некоја натаженост. Еве ми го Грашо на ТВ, а сакам и на концерт да одам, ама нема Ај ваљда има место и за мене на Земјава. Ќе ме собере негде се надевам. Ама пак ме фати ентузијазам некој. Едвај чекам да поминат полагањата матури и такви глупости, па да се фрлам на работа меѓу многу луѓе.
па - па -паникааааааа ме фаќа паникаааааааааа ете така ilent: и мрза огромна ме има фатено и тоа во комбинација е фатално
Крваво Онаку ОК,ми се вртат лекциите низ памет,ама некако без ред :roll: па се надевам дека концентрацијата нема да ме изневери овие дена!Ама се надевам