Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како се чувствувате денес?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Lilit, 26 ноември 2009.

1. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.828
    Како љубоморно и посесивно жениште заробено во тело на 19-годишна сингл женска.
    Глупаво, нели? :fubar:

2. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.908
    Тажно, осамено, исплашено, цел ден плачам во себе, стискам заби и го кријам погледот да не прснам да плачам..... потоа се скрив во едно ќошенце и без никој да ме види си ги исплакнав очите. ;( ;(

3. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.974
    Допаѓања:
    9.997
    Lolyta не си сама,исто и јас се чувствувам,некако нешто не ми е во ред во последно време...и се заради него...А се премам на одмор да одам,демек да се опуштам,ама не ми дава мозокот,работи на полни обороти |( Се чудам шо се случува со луѓево,некако не можам да ги сфатам...Ајде еве нов ден,се надевам да е подобар :)

На lolyta777 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. unhappyy

unhappyy Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    147
  5. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.990
    Некако убаво, сама себе несакав да се слушнам, ама другите ги слушнав :wasntme:
    Е сега треба да бидам умна и паметна и да не дозволам пак слепило од емоции :tmi:
    Сака Гоу да се забавува и да си игра и тера ќеф.....ама се додека не се внесат чувства во сето тоа, тогаш се престанува и несакам игри и зафрканции.....не не НИКАКО :D

6. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    Мрзливо...ме мрзи да направам било што :tmi: |(

7. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.642
    Не знам, некако посебно!
    Решив да подарам дел од своите играчки во Црвен Крст!
    Размислував, зошто да ги давам на деца кои имаат се и на кои родителите можат да им ги купат, кога можам да ги дадам на некој кој нема, а ќе го израдуваат?!
    Така, ги одделив кои ги сакам, а кои не, и утре мислам дека ќе дојдат да ги земат.
    Затоа не знам да опишам како се чувствувам, прв пат доброволно подарувам нешто...

8. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    7.444
    Подготвено.

Подготвено за да го направам она кое што се очекуваше од мене последниве три години, подготвено за да започнам ново поглавје од својот живот.

Со самото тоа сум и среќна, а исполнета и задоволна допрва ќе бидам.

Ехххх.. :)

На magi.megi му/ѝ се допаѓа ова.
  9. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.080
    Со полно его! :lol:

10. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.974
    Допаѓања:
    9.997
    Безвезно и разочарано |( :doh:

11. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Ретардус максимус! 8)

12. Rosiii

Rosiii Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    32
    Прекрасно, денес се вратив од одмор,сеуште ме држи еуфоријата. Се надевам нема брзо да згасне :)

13. Sense

Sense Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    45
    Па не баш убаво, ПМСов овојпат јако ме здрма.
    Улежано, со благ притисок во главата, а во ист момент сакам да суп полна енргија и да скокам- не иде.

Ќе помине за некој час сигурно, и да не сака- ќе мора.

14. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.703
    Допаѓања:
    1.924
    Хахах и ја пи ем ес, денес променливо. Од сабајле убаво, потоа се расплакав, па застанав пред огледало да денсам, па нервозна, па сега ми е убаво. До крајот на денот ќе видиме :)

15. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Исплашена, подготвена.... нервозна, страааашно нервозна.
    И Можам само да кажам дека нејзините комплекси, и тоа што си ги лече на мене, ме иритира страшно, ме нервира.... нејзините непотребни навреди кои не држат вода, а со кои се чувствува подобро ми донесоа само болести и ништо друго!
    И не, не ме навредува со тоа што ми го потенцира мојот проблем, само и го гледам умот а и некако ќе и се врате!

16. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.131
    Ко да ми фали некое знаменце, такво убаво, големо да се вее на ветре.. црвено нека е.
    Не ради патриота што сум јас голем, туку чисто ради бојата. И да сум не накое ритче... ма пошто скромност. На планина, на врвче да сум и јас и знамето во рака го буцнувам в земји и пеам, т.е се дерам, рецитирам:
    I want it all, I want it all.. and I want it now!
    Само по можност да место моето гласче излезе некој друг по така.. хармоничен у рецитирање глас :D
    Ко што има едни филмчиња од едно време со Шварци Арнолд, како отвара тоа устиштето негово и излегува некој помалку необичен, чуден да не речам, ама веќе реков глас, без неговиот ручна кочница акцент, е така сакам и јас.
    Така се осеќам.
    Светот мора да е лошо место за битисување, штом се на мене му текнува. Ах!

На caroline.costa му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.828
    Се чувствувам како стопена од едни очи топли кои како од фотографијата специјално само за мене така гледаат. И навистина не ми е јасно зошто го употребив ова зборче „како“. Не ми е :shake:
    Се чувствувам... подзаљубено?! :^) Ма нее... не, рано е. Се‘ уште е рано за љубов. Се‘ додека тие очи не ме погледнат во живо како што ме гледаат од фотографијата, рано е.

Се‘ се случува некако пребрзо :| И како и обично, не сум искрена со самата себеси.
    Едно знам, дека сеедно не ми е.
    Разнежнато се чувствувам од тие мисли негови, како срцево да ми сонувало само за такво нешто.

Едит: и мала доза на тага чувствувам... што летово си оди и џемот од бронзен тен и кожа со вкус на цимет ќе остане само како топло сеќавање се‘ до наредното лето.

18. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.843
    Допаѓања:
    25.833
    Се чувствувам ко да направив нешто корисно.
    Малце и уморно, поради преисполнетион ден..

19. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.855
    Поспано, со бурни реакции на вечерашнава плејлиста, и повремено насолзено од сеќавањата на едни стари добри времиња!

Ми фалат некои луѓе, многу :doh: :doh: :doh:

20. Anja98

Anja98 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2011
    Пораки:
    362
    Допаѓања:
    553
    Со еден збор ТОП!!! Вчера бевме на шопинг за храна и денес си јадам цел ден се што сакам! Плус вчера имавме гости па мајка ми напраила кифли,проја,колач... што ти не! Во фрижидер сокови пет! Исто така торта-сладолед и колачиња! Абе милина :inlove: Мислам дека денес се изнајадов :D