Денес... прво ми беше глупаво малце што станав доцна. И се нервирам што си губам време бадијала за си-знам-јас-што. Ама па со лимонадица БЕЗ шеќер и убава утринска пијана порака повторно ми се украде насмев на лицево Ваков огромен (како што е именувана големинава на фонтов). И да, ги сакам Нокаут. Сакам да ме води на концерт.
Ммм...ФАНТАСТИЧНО! Нека е жив животот.Ај ем факинг рокен ролинг тудеј! Се враќам на старо и се е по мое.Е така срцка глеј ме мене па пукни.
Луѓеееее... душата ми плаче... незнам веке што да направааааам... Зошто баш ти? Зошто мораше баш ти ??? Го изгубив мојот најдобар другар... Лелеее луѓееее зоштоооооо... :'( :'( :'( Нешто се скрши во мене... На кого да се јавам сега,со кого да пијам кафе,на кого да му се исплачам,на кого да му се израдувам,кој ке ме чека со душа да си дојдам... Зошто ми го зема господе најдобриот другар зоштооооооооооо!!!! Како можеше ова мене да ми се десииии?? Пред тебе беше цел живот...само што почна да живееш ... НЕ Е ФЕР ОВА!!!! Почивај во мир најдраг мој бро... Брат од друга мајка... Никогаш нема да те заборавам и секогаш ке се сеќавам на тебе!!! Многу ке ми недостигаш !!!! I will always love you!!!
Па, не зедов ни едно Бронхи, ама полесно се дише и нема ова врска со температурни разлики ни воздушни притисоци ни брзини и насоки на ветрот ни па со месечеви мени, едноставно огромен терет од душа е симнат. Да, неизвесна ми е иднината во овој миг, немам солиден план ни цврст концепт за што понатаму, но понекогаш мораш да се изгубиш за да се пронајдеш повторно. Се чувствувам ослободено и задоволна сум од себеси, ми доаѓа да си самочеститам и да си се тапнам неколкупати по рамо искрено и пријателски.
Немам зборови да опишам како се чувствувам денес, само ќе кажам дека многу ми е убаво. Нема некоја посебна причина, чисто онака. Се разбудив полна со ентузијазам и ме држи тоа цел ден
На изглед обично, но за мене толку посебно, така се чувствувам. Правам нови чекори, се привикнувам на нив затоа што сакам, затоа што така треба да течат работите, затоа што редно е да направам нешто поразлично во животов наместо да се кријам зад мојот ѕид Берлински и со носот во облаци да тврдам како не сакам ништо ново, како мене ми е супер и удобно во метежната самотија. Затоа што не ми е. И на никого не би му било удобно да биде опкружен со тооооооолку многу луѓе, а сепак сам, затоа што така решил. И никој веќе не може да ме убеди дека самотијата е удобна. Бидејќи на крај, кога сите тие околу тебе кои го прават метежот ќе најдат некој да ја пополни нивната празнина и самотија, сфаќаш дека си сам, навистина. И дека се‘ што ти останува е неделното кафе и муабетите кои не стигнуваш да ги завршиш... а толку сакаш да ги завршиш, некој во потполност да ги ислуша твоите зборови, бидејќи имаш толку многу да кажеш, а немаш кому. Ете затоа и‘ објавувам револуција на СОПСТВЕНАТА своеглавост, тврдоглавост и гордост и и‘ враќам со исто толкава тврдоглавост (нели, клин со клин се избива) дека време е да настанат промени. Доста беше тапкање во место и повремено разбивање на монотонијата затоа што така е сигурно и удобно и така не постои можност да бидеме повредени и разочарани, а не сфаќаме дека самата монотонија не‘ повредува толку и повеќе и не разочарува затоа што она што ни се случува е всушност... едно големо ништо! Денес се чувствувам храбро, фала на прашање. А вие?
My conscience saying, get down off this dream, it's too dangerous and deadly, (This guy) Has got you talking round in circles can't you see, all for the sake of sexy (You're loving it), Then there's my sense saying stop before you fall, I don't wanna pick you up again, (This guy) Has got you all romantic, crazier each day, Do you think I'd listen, There's no way. Cause I can't focus I can't stop, You got me spinning round, round, round, round (Like a record), I can't focus it's too hot (Inside), You'll never get to Heaven if you're scared of getting high... http://www.youtube.com/watch?v=PBpAjXIqmv8
Уфф, денеска се исцрпив тотално. Главата ме боли, тапан ми е. Таа промаја воопшто не ми се допаѓаше а и не ми годеше... ама кога некој не се разбира и нема чувство за осет... тоа е! Денеска испив 10л вода, и тоа ладна, кочан ладна бре.... Само тоа ми сакаше душичката. Невидено малтретирање направив, ама добро е, има резултат, и тоа добар. Едно гајле помалку. ... малку несигурна сум... ама ќе помине се надевам.
Лејдис и Господо,јас денес се чувствувам многу засрамено.Просто ќе си умрам од мака. Да ве упозорам,никогаш ама баш никогаш да не го имате она ОДПОЗАДИ ако сте јаделе грав цел ден,а не сте отишле по голема нужда.Па не е за кажување бре ама мора некаде да си олеснам душичката Луѓееее,што ме снајдееее а јас си бев голем фан на чинот. И ко посерена си отидов правец дома Посакувам да ме снеме од лицето на земјата на една година