kate21 дај некој совет за концентрација за учење :? Леле, неможам да се сконцентрирам, мрза ме фатила едно три месеци ме држи, а колоквиумска за 3 дена :? Се чувствувам убаво, свежо и онака ... спремна за акција Само не за учење. хухуху
Tazno......sega samo sto si dojdov doma bev so deckomi se bese ubavo samo sto go isprativ utre zaminuva na rabota vo druga drzava na 2 meseca edvaj se razdelivme........pred toa mislev aj lesno ke bide,ke pomine brzo mislev samo ubavo da go ispratam no mnogu mi dojde tesko aj ke izdrzime ovie dva meseca nekako samo neka mi otide i neka mi se vrati ZDRAV I ZIV samo toa
Уморно, од 8 до 3 бев на факултет, после тоа низ Центар, па од 8 на филм... Но тоа што го доживеав после гледањето на филмот... Не се опишува! Целосна катарза. Неверојатно добар филм - Si puo fare. Како и да е, одлично чувство, одамна ме нема здрмано некој таков филм, сосема неочекувано. Плус, јадев комбиниран од 7мица. Три дена бев на овошје и јогурти, супи, па си се почастив вечера така, троа покалорична, и не жалам, ми бараа и телото и духот малку внимание и галење!
Е па денес можам да се пофалам дека сум подобро од вчера....наспана, одморена, си пијам кафе моментално и си уживам.Ги чекам моите од работа па да ручаме сите... Сончкото ме расположи и имам енергија...мх мх мераклиски -надвор пролет
Sovrseno. Kako prvo se uspav i resiv ne odam na rabota ,i do sega si bev na soping i tolku mnogu go isprazniv mojot paricnik sto sega izglida tazno .Ne e bitno jas si sum zadovolna od toa sto si najdov se sto si sakav.
Се чувствувам многу повредено... Како можеа не ми е јасно по се што направив за нив вака да ми вратат.За целиот труд кој го вложив и за сите идеи кои ги дадов...барем едно ФАЛА не барав ништо повеќе... :?
Денес се чувствувам супер, на школо сум, часовите ми поминуваат брзо и не ми е досадно, си седам на фемина и на фејсбук, сонцето ме грее и ми е прекрасно. све је лако кад си матурант )))
Денес сум за никаде, треба да ми дојде менструација и ме има фатено некоја така безвеза депресија ме боли глава........ ама ај ќе помине.
Денес, уморно.Само што се прибрав дома, испив чаша сок од лимон за да си дојдам при себе.Немем енергија, а повторно на компјутер.Ех што ти се вика навика, бреј.Ај ќе поседам додека се постопли водата за туш.Потоа морам да фатам книга да не си го расипам излегувањето утре.
premnogu umorno ne mn raspolozeno uste od sabjle se ispokarav so prof naskolija "denot po utroto se poznava" odvaj cekam da zavrsi ovaj den
Мизерно. Организирам еден настан за утре, ама не ми оди, којзнае како ќе биде... Касно почнав, не ги известив на време луѓето, утре којзнае дали ќе ми дојде некој... прво потврдија па откажаа... А устава пена ми фати од јавување по телефони. Сакам да одам дома, да си легнам и да се разбудам задутре. А уште колку работа ме чека...
Пффпффффпфффффф... Ако излезам надвор,исто како пролет сум,ми с епее,ми се свирка,си скокам како бубаче,ама кратко ми трае,морам да се приберам,фаќам книга ама од едно влегува,од друго излегува Ајде Катерино издржи ,уште некој ден после ќе си слободна ко птица,таман кога ќе се стопли
Лошо, безволно, одозгора болна сум а стварно незнам што ми е...не сум истата јас......не сум она среќното девојченце со насмевката по цел ден на лице и што знаеше да им го разубави денот на сите....некако сум повлечена, и одвоена од се....незнам...... :?