I can't help falling into a trance Losing my senses I know You're my hero in advance Trust every sigh when I'm so Close to where my heart belongs Like in heaven http://www.youtube.com/watch?v=QG0vIiwWGGo Тотално сум опседната со песната. Се чуствувам секси Цел ден не ми се излегуваше од дома, дури сега ми текна дека сакам да облечам кратко фустанче и да шетам како мачка околу некој. Чисто онака, за забава
Се трудам, се трудам да не мислам, да не зборувам за него... а и самата сум приметила дека кога го правам тоа имам насмевка на лицево. Не, не, неќам да се заљубам. Рано е
Па веќе вака се чувствувам повеќе денови. Ме држи едно исто чувство. Неможам да го опишам, ниту да го сватам. Ме стега стомакот, се смеам и многу ама многу сум возбудена. Имам чувство дека нешто ќе се случи. Ама што? Тоа ме мачи. Можеби нема ни да дознаам кога чувството ќе престане..
Прилично шокирано, само што го отворив окото го слушнав милозвучниот глас на едно детиште, другарка на сестра ми. Како старо бабиче е, ме нервира и ме иритира. И вика на сестра ми, дека она, уште една година ќе чекала нова година со СТАРИТЕ, после ќе одела со друштво да чека. Има 7 факинг години. Сакам да ја избркам. Бре, прост народ, од сабајле да те изнервираат.
Супер, за никаде. Зошто баш мене на ова жешко време, ме фаќа настинка. Толкав баксуз сум?! Одлично сум, нема да дозволам една настинка да ми влијае на моето расположение.
Подобро од вчера..Но уште ме држи она лошо расположение и таа негативна енергија. Веројатно ке помине..
Lost but found... with the demon... feelin' just fine... purple for now and stil wantin' to be green! Неверојатно е колку многу ми требаат едни обични бесмислени разговори. Тоа е делчето што е потребно. Одговор! Клик! Да знаеш, подобро одошто се знаеш себе си, и да те знаат, подобро одошто самите. Го врти тркалото. Пак и зашпарувам на одење до Тибет. Зен! Мир со себе - мир со светот.
Малце ми се спиет..но срекно и задоволно од одговорот на другарка ми..и уште посрекно и позадоволно дека ке видам една личност која многу многу многуууу ја сакам иако на моменти ме нервира
Спојлер http://www.youtube.com/watch?v=2pe3v9wNuxM&feature=related Секој ден како смрт е досаден Инаку супер сум де