Просечно Било и подобро. И тоа без некоја посебна причина. Добро сега, вредна бев, самоволно сварив , си ги порабив пантолоните за да си ги носам вечер, а и на оваа вечер најмногу и се радувам денес. Со Убавата ќе полниме мешиња Ама преска едно смеење што ме фатило Така е кога јас и мама изгиравама хаусмајстори по дома
Денеска се чуствувам одвратно,настината сум и имам температура, цел ден дома збудалев,па помислив да ве позз! Се надевам за брзо ќе помине оваа настинка! кисови до вас!
..................... ................................... ..................................................
Чувствувам дека е време да си одиме доста беше за денес, во сабота нема работа така кажа озбилна... и оп на сите лица насмевка
убавоооо убавоооо убавооо убавоооо сега одам на базен малку,после кај другарка ии дома да се спремам за вечееерррр ,. БИЧЕ ЈАКО
Ми фали нешто... боја некоја.Не ми се сите овчички на број. Ми се спие , а кога ќе се сетам дека нема спиење до којзнае колку частот, глава ме фаќа Се истуширав, си олеснав душичка од пеколов. Навистина навистина било топло, се уверив Ама не е денес така црн де денов. Имаше и насмевки. Од РОЛЕТНИ РИП ЗАБАВА до сликање по улица. Спојлер Да појаснам, не сликав со апарат, со сукњата сликав. Кога ме прошиша еден автомобил, абе не знаев кој крај да и‘ го фатам, ала Мерлин Монро во црвено Убава глетка бев, во секој случај
With your feet in the air and your head on the ground try this trick and spin it, yeah! Your head will collapse but there's nothing in it and you'll ask yourself where is my mind ? (Pixies) Баш, where is my mind? Едноставно, поручекта, како дел од денот.. ама никако, во никој случај не е измислена за спиење! Колку и да ти се спие, не!!! Зимам еден транспарент, со фломастер испишувам "where is my mind" и одам в центро. Kасетофонче под рука, со касетка снимен аплауз од публика и го пушчам на секој минувач. Осечам се, ко да ме нема Blank! И досадно ми е.. и ништо не ми е, али уствари се ми е. А, има и некоја среќа.. осмех под мустаќ... депилиран ама.
Моментално се чувствувам како кога имав 10 години Незнам од кај ја најде сестра ми мастикава.....чунга лунга и тоа со тетоважа Се изнасмеав за тоа што мене ми се падна поубава тетоважа од нејзината.....и мама сега вика ај на задникот залепете си ги Шеќеров ми крцка низ заби додека ја џвакам, ама многу јаки балончиња се прават, за малце низ цела фаца ќе ми се излепеше Чувството кога патуваш низ времето назад не го знам, ама ова наликува на него
Nепланираното е поадобро и поинтересно. Таман решив оти денов ќе ми заврши катасртфално, мене ми заврши пијано. Кратка, слатка, возбудлива средба, коњакот секогаш прави да се увствувам најубаво и највесело Спојлер
Како да имам милион работи да кажам и секогаш таман да кажам нешто ме сопира! И се’ така јово на ново и јас никако да си кажам .. И шо е најјако ја уствари не знам што треба да кажам, ама го осеќам тоа. Е ај ако има некој талент да ме разбере како се чувствувам би била баш среќна.
Лошо, лошо, лошо... Во вакви моменти мислам не припаѓам на овој свет со овие луѓе, потребни ми се други околности, други навики.. нзз, ми фали нешто. Мислам кога излегувам излегувам со сила за да не си се затворам уште повеќе во себе, се смеам за да не изгледам досадна, за да не им го уништувам поминот и на другите... уф катастрофа
се чувствувам како прегазена од трактор. Незнам да спијам и плус душекот ми е мек веќе, клоцам мавам во сон, раците под мене над мене, никако како шо треба, станувам цела укочена, вратот мислам до кавадарци бил да се прошета, после се ме чеша од жешкото, па ајде туширање, и на крај под клима и мало задоволство ќе најдам, и тогаш ќе казам, добро сум.