Многу лошо,само лежам,ме болат синусите,ни ми се јаде ни ми се пие одам ко некој пијан,ете така се чувствувам безвезно за никаде,мора мене нешто да ми се случи пред 1 септември,ако не ми се случо нешто,тоа ќе биде светско чудо пуста моја среќа
Убавко Си се дотерав, си се стокмив и ќе излегувам. Да си го земам фустанот, да си се подновам можеби со фармерки и за крај да одморам со ладно нес
Тмурно и мамурно. Тотално бесмислено, несфатливо. Можда и да осеќам денес некаква си љубомора кон сите оние што зрачат со својата површност и шупливост. Го сакам тоа. Го посакувам бар еднаш во месецот. Или не уствари, малку би ми било. Подолго нека трае! Му ги мразам тие глупи и проѕирни обиди да ги измести работите од тоа, како ги договоривме. Ме иритира едноставно, а тоа не е баш убав знак. Единственото нешто што го осветлува денот е новата играчка од колачичот. Имам да се занимавам денеска со неа. Да ја расклопам, па да пробам да ја склопам, па да видам што и недостига, што има вишок.. да си се изнаиграм дур ми сќисне. Неинспиративен ден. Дури не те инспирира да се испукаш врз нетов, а камоли некому да кажеш... Некој изводи, некој глумета бесни глисти, некој... O you demon губиш на сила. Кондиција а
Преморено. Сега ке легнам да спијам па кога станам тогаш, може во 2, 3 ма воопшто не ми е гајле кога ке станам важно да се одморам.
Денес сум супер,посебно кога сум домче пред телевизор со нашата керкичка гушнати во кревет,сите тројца си гледаме телевизија и си се релаксираме
Абе јас реков карма ис а бич и пак ќе речам Фино се чувствувам иако од сабајле беше напнато, а после некои глупави муабети на конец висеше одлуката дали да направам некоја гоооолемка кавга ама сега се релаксирав со македонсково музичко творештво и дури си заиграв Знам дека ќе им фалам вечерва таму на подиум, ама акооооо......дец ми - хард ту гет, импосибл ту форгет Само ако ми се разѕвони телефонон ноќеска и во пијана состојба добијам повик или порака, ќе пцујам ама и ќе реметам после охохоооооо
Ми почна прекрасно. Убаво ми е. Насмевка на лицето имам. Имам и вишок енергија. Имам филозфски момент. Ах!
Еве сликовито:Во случај да не ви е јасно, да ви кажам: Спојлер Ми дојде Леле КОНЕЧНО! Не се трепев веќе таква кава што бев, не можев да си се поднесам. Јас, најголемиот поборник за правата на соленото, јадев чоколади со ориз во 4 наутро И се разбира менував расположение на 5 минути, евентуално 4. Хух, помина, добро е.
Многу лошо се чувствувам денес, сама, осамена, без никој, никој не ме сака, сите само ме разочаруваат, нервираат, запрепастуваат!!!! Сама сум на овој свет!
расположена сум и се ми е окејјјј само ме секира денот што следува после 31 август...и тоа многу несакам бре во школооо да одам убаво ми е вака слободна си правам што си сакам ...
Претпразнично ПМС дрма, дури ни мачкава не ме сака за другарка, ја електризирам. А не ми е ништо, не!