Не знам, некако неподполно, како нешто да ми фали, некоја празнина останала неполполнета . Есента пред прагот, многу работи ме чекаат.
Убаво ама и грдо Убаво бидеќи ќе си го видам сонценцето и че си го бацам и гушнам а грдо оти треба да одам на школо по пеколнава жештина
Како и во неколку недели наназад, ниту горе ниту долу, златна средина ама досадна ептен...Во исчекување...Фрлам поглед постојано кон куферите, како мало дете кон чоколадо кое стои на горна полица, па не може да го дофати...У план ми е да те напуштам Македонијо, ич не му се мислам, доволна ќе ми бидеш само во спомените да те чувам, така може повеќе ќе те сакам...
Жешкавата на некој начин ме убива но не се давам јас Самата помисла вечер колку јако ќе биде ме држи во опстанок
денес се чуствувам прекрасно особено овој дел од денот некои личности не престануваат да ме прават среќна
Прилично добро. Иако горештинава ми ја исцица цела енергија.. Во училницата беше 739848619 степени а и имав 7 часа. Единствено што не ми штима е што сум малце напната. Ама ќе пројде..
Како секој стих од песнава... ...мислим јака сам толико.... ....устајем кад тонем..... http://www.youtube.com/watch?v=AxV30C_28lY
In the naked city spaces ain't that pretty as I was getting dusted i happened to get busted oh yes I was arrested oh god how I protested they beat me with a board it hurt just like a sword they kicked me in the eye my brain began to fry this is like a movie i know I'm gonna scream all the pain that I feel makes me feel mean it's so sad and crazy here i think I'm gonna cry if I don't wake up from this dream i think I'm gonna........die е вака.
Како небото само да ми е граница. Игри без граници... Денес направив толку многу и уште толку има и да направам, абе ептен Суперменски се осеЧам Мазна сум, трепкам со долги трепки без маскара и го дишам животов. Мој си е