Како се чувствувате денес?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Lilit, 26 ноември 2009.

1. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.454
    неубаво :Down:

2. OrdinaryGirl

OrdinaryGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    1.453
    Допаѓања:
    499
    Ако денот по утрото се познава - тешко мене! Денот ми започнува рано наутро, се зависи од многу работи за тоа каков ќе ми биде. Денешниов ден ми беше малку напорен, ама исполнет. ;)

3. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Расположено се чуствувам,ми се оди негде,некаде на музика да играм и за чудо не ми се спие.Така се чуствувам некако весело без некоја посебна причина,воопшто без причина,незнам зш така.Убаво е кога човек би бил нонстоп весел,насмеан,како јас сега.Полна сум со позитивна енергија и само си потпевнувам од прееска и не мислам на ништо,не се замарам едноставно,понекогаш си викам што ке мислам,се е смислено...за било што.... :D :D :D ваква сум во фацката :D :)

4. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    Тажна сум, момчето утре рано ќе ми оди на пат, ќе си дојде дури во сабота навечер, многу мразам кога мора да оди :(

5. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.844
    Допаѓања:
    163.325
    Шу знам...онака...напорен ден,глава не престана да ме боли...имам недостаток на магнезиум и проблеми со јетрата и гес вуат?!Дадата во бел мантил ме стави на диета со моите конечни 51...сакав да ослабам,не мислев да ме снема...Толку од облините од бога дарени,сега во коски ќе почнам да слабеам... :? .Наводно немало да ме ослабе,ама затоа ќе мирисам на лук,кромид,ќе јадам цвекло,ќе пијам кругер бљак-со-вкус-на-урина шумечи таблети и слични хммм срања???До кога бе мајко му?!
    И така,треба да учам,татко ми навива ко да гледа фудбал,вели нагази ќерко...ти да нагазиш да те видам!Стресови...а времево прави да се осеќам како печличка.Патем,знаете ли дека од лани пчелите се намалиле за 30%?!Да,да...а ако ги снема пчелите човекот може да живее уште само 4 години после тоа...ма какво глобално затоплување,какви китови и поларни мечки,лисици,тигри и пингвини,колибри и така нешто ....спасувајте ја Мајааа!!! :(

И драги мои форумџики,ако воопшто некоја ме чита...како една женетина ко мене,може да собори мечка,да се избори за името (да,да требаше со Дора да ме пратат,имаше да ја донесам во Македонија врзана со нозете и рацете за едно дрво,како член на некое племе после лов...),да пука право во центар од 50 метри (о да...јас сум татин син!),да тепа 5 јаки таблаџии,да чека на студентски прашања без да се онесвести етц...а не може да се соочи со бивша од пред 10000 милиони,билиони,катаљони години,добро не баш,туку од пред некоја година?!А?!А уште да ја знаете целата приказна у ќош ќе ме ставите и ластици ќе ми мавате...не морате да ми одговорите,си знам...глупача,со големо Ч!
    И не,не сум љубоморна,не се објаснува ова со зборови што сум и како сум...ех брееее...Лилипут...
    Ај..место слободно...

6. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    E blaze si ti tebe ;) Jas sum uste potazna deckomi zamina denes na pat a se vraka duri za 2 meseca :( :( :(

7. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.844
    Допаѓања:
    163.325
    Ееее шо...и мене ќе ми оди во петок(идниот) на пат,на семинар и семинарки ќе има...го знаете вицот со погребот,свадбата и семинарот...на семинарот сите одат,сите сексуално општат! :lol: Зар да му се секирам?!
    Јас многу сакам кога прави нешто со себе,со кариерата и образованието,по цена и цела година да не го видам,само да напредува и да собира искуства,секако и јас го барам тоа од него. :D
    Ајмо веселоооо...са,са,са...
    Треба едно радвице да ни стаат на феминава,па да си пуштаме музиче...сега некоја од Цеца(НОТ!) би одвалила... :lol:

8. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    :lol: :lol: :lol: Me nasmea Lilit da ima radivce ja bi ja pustila Tuginata pusta da ostane.... :D Inaku mene mi e sto mnogu mi se 2 meseca ke mi fali,a za toa sto ke pravi tamu ova ona ic ne mu ja mislam,otide od sto mora raboti i taka i mislam deka nema da ima prilika da napravi takvo nesto i da saka :lol:

9. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    lilit, pa stoa ko ide na seminari, pa i da ima seminarki... ne znaci deka ke pravi nesto tamu, osven neli obuka i druzenje... i jas sum idela po seminari (i toa mnooogu) poradi rabotata-profesijata, no NIKOGAS ne sum pomislila da go izneveram mojot decko... idev duri i so kolegi, rabotevme na obukite, se druzevme za vreme na pauzi, se konsultiravme za temi... a navecer, ili ke izlezevme nekade site zaedno na kafe, ili ke ostanevme vo hotelot, pa po hodnici vo grupi si pravevme muabet, nekogas igravme karti... do kaj 12-1, pa si legnuvavm,e bidejki utredenta trebase da stanuvame rano... muabetot mie, toj koj saka nesto da napravi, ne treba da ceka na seminar da ide...
    morav ova da go napisam, bidejki navistina mnogu me nerviraat komentarite okolu seminarite, i site so isti sablon zborat protiv seminarot... a site znaat deka ne e taka... pozz milo i ic ne mu ja misli ;)

10. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Не знам...онака...на моменти збунето...и не знам што да правам...аман веќе...нека се реши веќе еднаш и нека престане да ми создава агонии...

11. Nina24

Nina24 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    340
    Немам концентрација...ми летаат мислите. Тотално сум дефокусирана.... Ми треба одмор некаде дааааакууу само со него, една палма и морско синило до каде што можам да видам.....еххххх

12. babygirl

babygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    66
    tazno zalno ocajno nikakvo .....nema zivot vo mene placam a nema solzi .....vreskam a nema glasovi ....... ;(

13. Brink

Brink Истакнат член

Се зачлени на:
    18 март 2010
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    2
    Srekjna sum, bez ogled na okolnostite :))

14. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    упм ме боли глава посабајлечки така за добро-утро... :Down:

15. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    mene ne me boli glava, no mi se spie, i spie i spie... i nema kraj... a ne deka ne sum spiela no ete...

16. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
  17. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    :lol: :lol: :lol: ова е јако :up:

18. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75

:up: :up: :up: znaci denot e i moj :lol: :lol: :lol:

19. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    denes ok..sto znam?! podobro od minative denovi..iako imam mnogu raboti nesredini vo zivotecov i radi toa voljata mi e izgubena..ama dobro se drzam..

20. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.992
    Допаѓања:
    108.506
    Auu denes epten sum pospana :evil: