ok se custvuvam deneska e praznik na nasata drzava i prekrasno e cuctvoto 20 god nezavisnost neka ni e cestit na site praznikot i da se slavi uste mnogu godini pozz do site
Кога ги отворив очите, уште од рани зори светот ми се рушеше околу мене. Таман помислив готово е, ми звони телефонот, и се родив повторно! Има Господ, има.... П.С. Се чувствувам Феноменоменално
од утрово хаос помислив на лева нога сум станала (а секогаш на неа станувам ) кога ете после победата на Мк сум супер,оково ми се оправи за среќа, сега гледав едно видео кошаркариве како честитале празник БРАВОООО дечки...ете убав ми е денот побрзо да легнам да не се разлоши хихих
Се разбудив среќна, ќе си легнам посреќна после победата на Македонија. Исполнето за празников, горда што сум Македонка. Ех, убав ден
денес се чувстував омалаксано и ненаспано ( иако спиев како заклана 12 ипол саата) и изнервирано затоа се виновни другарките а воедно и братучетка ми и по малце досадно бидејќи цел ден го преседов дома ( само 2-3 саата бев во двор на воздух) колку да се рече дека сум испаднала од дома.се надевам дека утре нема да се приберам
Кај и да е до 30ката, очекувам некој инфаркт да ме стрефи.. чисто онака ради потискање на гнев и нагони да откинеш некому груда, некому глава, некому бутинка и да го тепаш со бутинката. Пааааа, мојана рипка Доли, по сто саати објаснување дури и написмено, што каде треба да оди, која информација со што оди, и со болдирано запомни! НЕМОЈ ДА ГИ ЗГРЕШИШ РАБОТИВЕ! Еве утрово гледам каша попара утнал подесување, англиски, македонски, информации на македонски ставени на англискиот, на македонскиот англиските, областите сите измешани, ко покер да си играл со материјалов. И оди кажи му, батка ај фаќај патот! Не бе не, внук е на најглавниот оној поглавен и од овој мене што ми е главен, значи главен и на мојов главен! Разбираш докторе нели. Епа тоа, инфаркт велам ја... ќе ја имам таа среќа да ме стрефи многу порано ил.. ќе морам сама да се потрудам?!
Изморено од толку играње ора и чочеци ама свадба беше мајкуму стара мора да откачиш малце! Нозеве не си ги осеќам,кога би можеле да зборуваат ех..а да! и малце се чувствувам жедно,вискито и винцето си ја напраија работата! Боље бити пијан него стар,па шта!! поздравче
Се чувствувам како да можам од нервоза целава да ја спразнам, едно да не остане!Или па да се начукам?Што велите? Што е подобро да ми помине нервозава? А баш ми беше убаво дури не почнав постов да го пишувам и не фати мајка ми со нејзините напнати муабети