До пред малку цветав, а сега како овенато цвеќе и некој сосема неважен и непотребен никому иако ќе ми помине за неколку минути. Никој не ме разбира и нека не се обидува да ме разбере И ТОЧКА и запирка и три точки. Ќе цветам ја утре пак, ама некој ќе се запраша КАЈ ГРЕШАМ ?
Толку сум уморна, неописливо. Дури не ни излегов од што не можам да одам од премор. И се осеќам како небитен фактор. Зошто ли не сака да го послуша мојот совет, не можам да ја гледам вака. Глупаво девојче.
изморено еуфорично среќно растресена од настаните кои ми се случуваат утре нема да знам што попрво да се прави да излезам низ дукани,да одам на мекици за на крајот да одам на свадба на другарка ми ај белким ке излезе се во ред
на срце ми лежи мила мамо, на срце ми лежи. Ај на срце ми лежи мила мамо, една лута змија... Не ми било змија, мила мамо, не ми било змија. Ај, не ми било змија, мила мамо, тук је... Спојлер демонџија .. како водоводџија. Поправа, расипува, праи, пусти, запусти, глупости на попусти... Дерман да се немало! Ма kill'em! ...није ти га мајка родила!
Одлично! За овој одговор научив од еден воспитувач кој сеуште не дружи онаму каде што го запознавме. Секогаш кога го прашувам како сте, ми вели одлично, вака и вие треба да одговарате. Зошто да објаснувам некому зошто сум тажна, кога само со еден збор можам да ги решам дискусиите кои потекнуваат од зборот лошо. Леле ни јас не се разбрав сега . Не е ни битно. Битно е дека и оваа вечер ме дружеше Крали Марко, ради кој неможам да се разберам, ниту да се објаснам. Абе убаво е чувството!
Мањифико! Го сакам нешто денов ептен ногу, посебно ногу. Ми удира у лева предкомора и ми се враќа у теме, не е болка не. Перев по сабајле на раци едно блузе што мислам да го носам на состаночево и тоа ме исполни посебно. Ваљда до мирисон на омекшувачот беше. Паф д’ меџик дрег’н работава Денеска за прв пат ќе ја запознаам у живо рипка Доли. М’штинка српска е, па имам пеперуди у меурчево. Не бе љубов не. Дан се затепаат Доли и хефито а? Убаво ми е бе, убаво, и нема пошто-зошто. Е, едноставно... а кафе дури не сум се напила. Станав у 9, можда и тоа има нешто везе с тиме а? Шо да е. Нечу причат више. Љубим данас цео свет и д*пе ако треба Крекачу вас напушта.
Омалаксано, истоштено, не знам ни како станав од кревет... а што сум жедна.. би го испила цел водовод
Лошо, депресивно, тажно , разочарано и нервозно. Ништо не се променува кај мене, се останува исто а тоа е трагичното. http://www.youtube.com/watch?v=BfsArx9bdoY
Како јас да сум го напишала ова. Што е интересно е дека не ни знам зошто вака се чуствувам, се си е во најдобар ред.
Чудно некако . Ни весело ни тажно ,сите емоции ми се измешани , незнам зошто , можеби затоа што сум цел ден сама и ми е ужасно диосадно !